Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

03.09.2012

Aloittaja weatherc, maanantai, 03.09.2012, 15:55

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Tämä tuli puskasta, näkö ja varsinkin kuulohavaintoa Perttelistä (liki suoraan yläpuolella)  ;D

Snowi

Ai katos joo, siellä onkin aika ärhäkän näköinen pilvi  ;D. Itsekin olen seurannut tilannetta testbedistä, mutta ohi vain painelee. Nyt saattaisi tulla tuo siellä Salossa ollut tai sitten tuo yksi pieni tuolla pohjoispuolella.

Sanni

Sain juuri pikku-Sannin kanssa läksyt tehtyä (oi miten nostalgisia ekaluokan matikanlaskut on :) ) ja kesken siivoamisen kuului PATAPATAPATATA-PUPUM-PU-PUM-PUM!!! Nyt mä istun tapojeni mukaisesti partsilla ja kyttään ukkosia läppäri sylissä ja rööki suussa :D Taitaa olla kesän upea grande finale. Kovahan tuo ukkonen ei ole mutta kiva että ainakin kerran vielä tuommoista tulee. Ja nyt sataa vettä!

... Btw, olipa onni että pikku-Sanni on tämän päivän kotiarestissa huonon käytöksen takia eikä palloile tuolla pihalla!!! Tyttö älyää kyllä mennä suojaan ukkosta mutta musta tuntuu paremmalta kun se on turvallisesti sisätiloissa :)

OIJOI!!! Nyt räsähti kunnolla. I love this.

Snowi

Jep jep, ukkoset näköjään meni sitten tonne Vantaalle, Espooseen ja Helsinkiin, mutta ei tänne Klaukkalaan. Alkuun näytti ihan lupaavalta, mutta nyt sataa vaan vettä vähän rankemmin, ei muuta. No ehkä se vielä rysähtää :)

Snowi

Ei osunut Klaukkalaan tällä(kään) kertaa. Mutta ehkä sitten lokakuussa viime vuoden tapaan. Silloin tuli yllättäen yksi vuoden kovimmista myräköistä Klaukkalaan :)