Sadeämpärit

Aloittaja weatherc, maanantai, 04.06.2012, 15:37

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

SääSami

Tuo keskimmäinen puteli toi heti muistoja parin vuosikymmenen takaa ;D Laadukasta tavaraa mihin ikinä sitä sitten käyttääkin ::)

Leka

Lainaus käyttäjältä: SääSami - lauantai, 16.11.2013, 12:28
Tuo keskimmäinen puteli toi heti muistoja parin vuosikymmenen takaa ;D Laadukasta tavaraa mihin ikinä sitä sitten käyttääkin ::)
Kyllä siinä vihreässä lasipullossa ollut oli tasalaatuisempaa, siis kaakeleiden pesuun ;D

Käsittelin puolikkaan uutta polykarbonaattilevyä Nano1:llä, kuivumisaika 4 tuntia. Kuvassa sumutustesti simuloimassa tihkusadetta, arvatkaa kumpi puoli on käsitelty? Aivan, oikea puoli ;D Käsittelemättömältä puolelta valuu "tihkusade" paremmin.

Täyttä tuubaa tämä aine jos minulta kysytään >:(

Sääasema Vilppula - Davis Vantage Pro2 Wireless

teutari

Nyt on härvelit saaneet käsittelyn (paitsi säteilysuoja) ja ne on asennettu paikoilleen vaikka tuuli koitti hiukan häiritä työskentelyä.
Kokeilumielessähän tuota ainetta hankittiin ja nyt härvelit on sitten sään armoilla....... saas näkee mitä tuleva tuo tullessaan?
Muutama projektikuva härveleistä:

Naruskan Ukka Matinpoika

Onkos Teutarilla jo havaintoja myrkkyjen toimivuudesta?

Naruskan talvi käytättää Ukkaa lähes päivittäin liikuntasessiolla ulkokatolla, kun lämpötilan humpaaminen nollakelin ja parinkymmenen asteen välillä lumisateen höystämänä ryytää tuulimittaria niin maan perusteellisesti.

Ei sitä niveltolppaa niin kovin työläs ole taitoksissa käyttää. Hieman mietityttää kuitenkin, jos tulee liian kovin hanskoin hierottua lumia ja jäitä nuista muovikupeista, jotka kuitenkin ovat vain muovia... :o

Kuva tältä aamulta... ;)

www.naruska.com

teutari

Lainaus käyttäjältä: Naruskan Ukka - lauantai, 30.11.2013, 13:43
Onkos Teutarilla jo havaintoja myrkkyjen toimivuudesta?

Pikkusen on huono testipaikka kun ilmat on täällä mitä ovat eikä olla vielä päästy minkäänlaisiin ääriolosuhteisiin että näkis miten myrkky toimii tai mitä se tekee tuossa tuuliviirin pinnassa.
Sadepönttöä on tullut seurailtua ja eipä tuosta myrkystä ainakaan siinä mitään haittaa ole ollut, aivan normaaleja sadelukemia se on naputellut.

Eipä tuo kuva sun tuuliviiristä naamaa oikein virneelle vedä.  :(