Bensa yli 2€:n EU-alueella

Aloittaja weatherc, perjantai, 16.03.2012, 15:51

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Menee ihan offtopikiksi mutta luin tuossa toisella foorumilla että nyt se on sitten tapahtunut, nimittäin menovesi maksaa ensimmäisen kerran yli 2€/litra EU-alueella, Italiassa. Norjassa se on jo jonkin aikaa ollut yli 2€:n.  ??? >:(
Linkki

Energy.eu:n listan mukaan yli 1.70€:n 95E:n keskihintoja löytyy 7 maasta (Suomi 1.66€), mukaanlukien niin Ruotsi kuin Tanska.  >:(

Snowi

Saisi jo loppua tuo hinnannousu  >:(. Ei siitä ole kauaakaan kun oltiin siellä vähän yli euron paikkeilla ja kohta ollaan jo kahdessa.

weatherc

Lainaus käyttäjältä: Snowi - perjantai, 16.03.2012, 16:11
Saisi jo loppua tuo hinnannousu  >:(. Ei siitä ole kauaakaan kun oltiin siellä vähän yli euron paikkeilla ja kohta ollaan jo kahdessa.
Niinpä. Luin tuossa ruottalaisesta aviisista, jossa 95 on yli 1.70€, että arvioitiin sen hinnan olevan jossain 2.20€ (20 SEK) paikkeilla parin vuoden sisään  >:(

Naruskan Ukka Matinpoika

Ei puutu kuin se, että hintatauti leviää tuonne Venäjän puolelle, niin loppuu puolihintaisen polttoaineen ostot. Muuta ostettavaa tuosta ilmansuunnasta ei sitten isommin olekaan...

Kunnon rähäkkä vielä pystyyn tuolla Lähi-Idässä jo olemassa olevien lisäksi, niin jovain. Muistatteko markka-aikana, kun isona vitsinä puhuttiin kympin litrahinnasta. Nyt on näkyvissä jo vitsiä korkeammatkin hinnat, joten vanha vitsi ei ennää naurata.

Ja Suomessa valtio ei satavarmasti leikkaa hintaa alaspäin polttoaineveron laskemisen muodossa, kun muutkin asiat ovat vain ja ainoastaan kiristymään päin ja leikkurit työntävät teriä joka ilmansuunnasta. Hohhoijjaa tätä elämätä... :o ??? ::)

www.naruska.com

systeemi


Ei oikein naurata tämä kaikkien hintojen nousu. Kiinteistöverolaput tuli ja on neki nouseet aika hurjasti viidessä vuodessa 100%. Puhumatta tuosta energiaverostakin. Väittäisin että kulutus sakkaa aika nopeasti näillä hinnoilla versus palkkatasoilla. Mitenkähän pienituloiset ja eläkeläiset pärjäävät??
Sääasema Nauska, Kemi

www.kemiweather.fi

weatherc

LainaaKunnon rähäkkä vielä pystyyn tuolla Lähi-Idässä jo olemassa olevien lisäksi, niin jovain.
Tuosta olikin tuossa ruottalaisessa jutussa juttua, jos tulee yhdistelmä rähäkkä + muu talous elpyykin ja kulutus siten nousee niin saattaa vielä nykyisetkin hinnat tuntua halvalta siinä vaiheessa.


Leka

Olihan tuo menoveden hinta pompsahtanut eilisestä taas 5c/l täälläkin, 98:n hinta maltilliset 1,799/l  >:( Ei paljon hupia enää tee mieli ajella noilla hinnoilla. Paikkakunnalle ilmaantunut osuuskauppaan kytköksissä oleva bensanjakeluketju toi tullessaan myös tänne kovan hintakilpailun, nimittäin sen kenellä on kovimmat hinnat  ;D

Sääasema Vilppula - Davis Vantage Pro2 Wireless

weatherc

Nyt kannattaa alkaa pitämään hatusta kiinni, nimittäin bongasin Skycraper-voorumilla että Italiassa on laitettu menoveden hinta taas uuteen uskoon, 95E: 2.29 €/l  :o :o :o

J.Jäntti

Eipä innosta tuo bensan hinta enää mihinkään muuhun, kuin työmatkoihin enää - tai sitten pitää lähteä etsimään työpaikkaa lähempää, kuin Helsingistä (ja ajatus siitä ei juurikaan houkuttele).

Käväisin Helsingin itäpuolella viime viikon torstaina ja siellä onnistuin 1.719/l maksaneen 95E10:n sijasta löytämään Teboilin kylmäaseman, jonka ylläpitäjä oli vissiin nukahtanut, kun hinta oli 1.667/l... Tankki meni vauhdikkaasti täyteen siinä välissä. Sunnuntaina sitten sielläkin oltiin herätty ja bensa oli muiden asemien kanssa samassa.

Polttoaine.net-sivuston mukaan eilen ilmoitetut halvimmat bensan hinnat olivat 95E10:llä 1.649/l, Alajärvellä ja Tervolassa.
Kalliimmat hinnat löytyvät puolestaan saman sivuston mukaan Pelkosenniemellä ja Ahvenanmaalla Jomalan suunnalla, jossa 95E10 maksoi hiuksianostattavat 1.812 ja 1.799/l...
Juha Jäntti
Foorumin ja sivuston ylläpitäjä
Finland Weather Exchange (FinWX)

http://www.finwx.net/
------------------------------------------
Ukkoskausi avattu Suomessa: --.--.2024
Ukkoskausi avattu Helsingissä: --.--.2024
-------------------------------------------
Ukkospäivälaskuri 2024; Helsinki/Viikinmäki
0 ukkospäivää.
------------------------------------------
X, FinWX:n ylläpidon ilmoitukset
------------------------------------------

Leka

Trooppinen myrsky Isaac voimistuu kohta hurrikaaniluokkan ja samalla nouisvat myös pumppuhinnat täällä. 95E10 1.799€/l ja 98E 1.829€/l yhdellä asemalla.

Ihmettelinkin jo miksi ollaan täälläpäin tiputtu polttaine.netin kalliimpien hintojen top 20 listan ulkopuolelle ;D Noh, homma taas hoidossa näköjään.

Sääasema Vilppula - Davis Vantage Pro2 Wireless