Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Ver. 10.37Q build88

Aloittaja Rambe, perjantai, 13.01.2012, 15:02

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Vaikkuttaa munkin mielestä että koneessa se vika on. Purkin infot? (CPU/RAM/käyttis)

Rambe


Lainaus käyttäjältä: weatherc - perjantai, 13.01.2012, 23:31
Vaikkuttaa munkin mielestä että koneessa se vika on. Purkin infot? (CPU/RAM/käyttis)

Strategiset mitat: Hp:n P4 3,2GHz tuplaytimellä, 3Gb, XP.

weatherc

No juu, kyllähän se tuollisilla mitoilla pitäisi laulaa ihan iloisesti....  ;D
Kertooko WD-kansiossa oleva programmerrorlog.txt mitään?

djmake

Lainaus käyttäjältä: Rambe - perjantai, 13.01.2012, 23:48

Lainaus käyttäjältä: weatherc - perjantai, 13.01.2012, 23:31
Vaikkuttaa munkin mielestä että koneessa se vika on. Purkin infot? (CPU/RAM/käyttis)

Strategiset mitat: Hp:n P4 3,2GHz tuplaytimellä, 3Gb, XP.

Tää haisee dc7600-sarjalaiselta pizzalaatikolta (onhan sitä samaa sarjaa toki torninakin) noin nopeasti ajatellen. Jos sellainen on, niin niitä on joku tullut katsottua, enkä muista konkkavikaisia ainakaan heti vastaan tullut. Samaten sekä XP, että W7 testattu ja toimivaksi ihan sujuvasti havaittu.
En nyt nopeasti saa sanottua, mikä se toinen sarja olikaan, missä oli enemmän vikaa. Kannattaa kuitenkin avata ja putsailla pölyt pois. Samalla katsoa konkkapuoli noin silmämääräisesti. Jollei ole tuttua hommaa koneen kanssa touhuaminen, niin täältäkin kysyen saa varmasti neuvoja :) Ja ne konkaat (siis kondesaattorit) ovat tynnyrin mallisia osia siellä emolevyllä. Normaalisti niiden kansi on suora, mutta jos on "nuppi turvoksissa", niin peli alkaa olla menetetty. Silloin softapuolen kanssa pelaaminen ei tilannetta auta.

Lainaus käyttäjältä: weatherc - perjantai, 13.01.2012, 16:27
Täällä b88 pyörinyt siitä lähtien kun se tuli (pari kk sitten) ilman ongelmia. On ollut harvinaisen vakaa tapaus, kuten viimeaikaiset WD:t ovat ylipäätänsäkkin olleet. Siinä on kyllä tapahtunut edistystä sen suhteen. (Eikä ne muut wx-softat kuten CU yhtään sen vakaimpia ole loppujen lopuksi). Tämä siis vakauden suhteen, monesta muusta voidaan sitten olla ihan eri mieltä....
En ole kuullut myöskän muilta että olisi ongelmia. Joten sanoisin että probleema on paikallinen.

Jaa... Jotenkin tuntunut se edistys olevan takapakkia. En jaksa muistaa, oliko juuri tuo 88, mikä ei toiminut ollenkaan. Sitähän täällä joskus manasin. Ja loppupeleissä en muuttanut mitään asetusta tai muutakaan yhtään mihinkään, vaihdoin vaan vanhemman version tilalle ja oli tarkoitus koittaa sillä ennen asetusten viilaamista. Muttei tarvinnut viilata.

Ja voi olla toki muissakin vakausongelmaa, mutta kun wd:ssä on niitä nippeleitä niin tajuttoman paljon. On älyttömän vaivan takana käydä niitä läpi ja miettiä, mikä mahdollisesti aiheuttaisi jotain. Ja edelleen saa odotella sitä järjellistä watchdog-ominaisuutta, joka pitäisi mielestäni ehdottomasti olla. Osaa kyllä käynnistää wd:n uusiksi, jos se kaatuu. Mutta kun se on väärä tapa. Itsellä jäi näissä viimeisissä ongelmissa pystyyn, mutta lakkasi noteeraamasta sääasemalta tulevaa dataa. Eikä auttanut edes ruksi "resetoi com-portti..." Tuollaisiin auttaisi jokatapauksessa vaikka clientrawia seuraava softanpätkä. Jos sinne ei arvoja päivity, niin wd kiinni ja uudestaan käymään. Ja jollei auta, niin koneelle bootti. Tällaista ei käsittääkseni ole ja tuskin tuleekaan. Eikä olisi iso asia. Väännän joskus joutessani itse, jollei muuten. Saa saman softan sitten seuraamaan tarpeen vaatiessa muitakin ohjelmia.

Rambe

Nyt kun pääsin taas työmaalta kotiin niin voin jatkaa.

Lainaus käyttäjältä: weatherc - perjantai, 13.01.2012, 23:58
No juu, kyllähän se tuollisilla mitoilla pitäisi laulaa ihan iloisesti....  ;D
Kertooko WD-kansiossa oleva programmerrorlog.txt mitään?

Above error or program log occured at :1:05 am 14/01/12
151: HTTP protocol error. 404 Not Nound.

Tommonen teksti oli viimeisen kyykyn aikaan, mutta bootin jälkeen tämä ilmo tulee minuutin välein.
Eiks toi viittaa tonne netin puolelle?? 
Taitaapi joku ruksi olla väärässä kohdassa tuolla setupissa, vai??

LainaaTää haisee dc7600-sarjalaiselta pizzalaatikolta (onhan sitä samaa sarjaa toki torninakin)

Tää on ilmeisesti vanhempi tuote kun omistaa mallin xw4100, torni-malli kylläkin. Sen verran on tota elekroniikkapuolta katellut, että komponentit erottaa toisistaan.
Eikä niitä mun silmiin oo osunut. Pölyt puhaltelin viimeksi alkuviikosta ja asensin lisätuulettimen koppaan.

iccb

Kokeiles ajaa muistien testaus läpi, täältä löydät ohjelma: http://www.memtest.org/#downiso
Haiskahtelee kyllä munkin mielestä rautavialle....
Yks vaihtoehto on ottaa varmuuskopsut ja asentaa kaikki uusiksi....

finilves

Testaa Cumuluksella mikäli tukee suoraan sinun sääasemaa, asennuksessa menee 10 minuuttia valitset sääaseman tyypin, portin  ja FTP asetukset jolloin alkaa toimimaan.
Onko sinulla 2 sääasema ohjelmaa yhtäaikaa käytössä, silloin tulee noita samanlaisia ongelmia.

Rambe


  Pari päivää testauksia, kun päivitin tuohon R-versioon. Samaa kehää kiertää edelleen, eli kooma iskee silloin tällöin. Tänään käväisin hakemassa varastosta vanhan koneen ja tyhjäsin perusteellisesti kaikki pois. Vinkkari uudelleen sisään ja WD + tuo CP210. Ei ole mitään muuta vielä, lisäillään sitten jos näyttää pyörivän. Katellaan nyt miten kauan pyörii. Tuossa on nyt rekisteröimätön versio, mutta eihän sillä pitäisi olla vaikutusta ???.

Rambe


Kyllä tuo näyttää olevan rautavika. Vanha 2Gb Athlon toimii (ainaskin vielä). Tuossa kun ehdin niin purkailin ja perehdyin tuon P4:sen sisuksiin ja konkka vikaiselta tuo vaikuttaa.

     

Pitänee kokeilla vaihtaa tuo rivistö, kunhan Vaasan pojat lähettää uudet.



Snowi

Ohhoh, onpas huonon näköinen. Itsellä on harvoin noin pahasti pullistuneet ja vielä noin monta rivissä. Ei ihmekään, että kone kaatuili  ;D