Wi-Fi lämpomittari?

Aloittaja Pormestari, sunnuntai, 01.01.2012, 18:39

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Pormestari

Hei! Foorumi vaikuttaa kiinnostavalta!

Löysin tänne kun yritin etsiä ratkaisua hyvinkin yksinkertaiseen ongelmaan: kun herään, haluaisin nähdä kännykästäni paljonko ulkona on pakkasta.

Oletin että netistä löytyisi helposti Wi-Fi lämpömittari. Eli siis lämpömittari joka kytkeytyisi Wi-Fiin ja tarjoisi lämpötilat joko omalta webipalvelimeltaan tai lähettäisi ne jonnekin nettiin josta ne voisi lukea kännykällä. Tällaista en löytänyt. En löytänyt edes sellaista joka hoitaisi liikennöinnin GPRS:llä Wi-Fin sijaan.

Sääasemia kyllä löytyy, mutta ne taitavat vaatia kylkeensä PC:n joka hoitaa liikennöinnin nettiin. Sellaista en haluaisi tätä varten pystyttää.

Tuleeko kenellekään mieleen mitään ratkaisua pulmaani?

Periaatteessa kokonainen sääasemakin käy, kunhan se ei vaadi tietokonetta kylkeensä ja budjetti pysyy satasissa.

iPhonelle löytyy applikaatioita vaikka mitä varten, tuntuu kummalta ettei joku mittarivalmistaja ole tehnyt lämpömittaria ja sitä varten iPhone-sovellusta.

Asennuspaikka on omakotitalon pihamaa, verkkovirtaa löytyy.

Kiitos!

angle

Tervetuloa foorumille.
Lainaakun herään, haluaisin nähdä kännykästäni paljonko ulkona on pakkasta.
Näinhän sitä tulee itsekin tehtyä.

Jos sääasema ja firmis päivitetty linux reititin tulee kysymykseen niin pari vaihtoehtoa saattaisi löytyä. Esim Meteohub, jolloin on laajempi kirjo valittavia sääasemia tai PyWWS, joka toimii vaan WH-1080/3080 aseman kanssa. Itse käytän tätä jälkimmäistä vaihtoehtoa QNAP  TS209 verkkokovalevyltä ajettuna.

Tässä nyt jotain ideoita.