Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

WD:n asetusfilut

Aloittaja Snowi, sunnuntai, 14.08.2011, 00:42

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Snowi

Onko WD:stä mahdollista ottaa talteen kaikkia niitä filuja, jotka määrittelevät WD:een tehdyt asetukset? Jos voi niin mitkä filut tarvii silloin ottaa talteen? On nimittäin aikamoinen homma, jos täytyy asettaa kaikki asetukset uusiksi, joten olisi helpompi vain ottaa kaikki ne filut talteen, joissa noita asetuksia sijaitsee  :).

weatherc

wdisplay.ini sekä ota rekisteristä backuppi (Action -> Backup registry) ja homma oli siinä  ;D

Snowi

Juu tuon wdisplay.ini filun otinkin talteen, mutta kaikki asetukset eivät siirtyneet sen mukana. Syynä lienee tuo rekisteritiedosto.

Tarkoitus minulla on avata uusia Davis VP2 mallin sääasemia ympäri Suomen vielä tänä vuonna joitakin kappaleita ja nyt tuolla Vuokatin reissulla kävin asentamassa samaan paikkaan Vuokatin ukkostutkan kanssa sääaseman. Hankin sen USB-loggerilla ja olikin jonkun verran ongelmia saada sitä keskustelemaan WD:n kanssa, kuten oli vähän varoiteltukin, mutta sain sen tänään vihdoin toimimaan ja nyt haluaisin siirtää Klaukkalan sääaseman WD:n asetukset suoraan Vuokatin aseman WD:een.

Tuon wdisplay.ini filun saa siirrettyä helposti ja sen jo siirsinkin, mutta asetukset tulivat vain osittain. Mitenköhän tuon rekisterifilun saisi siirrettyä toiselta koneelta toiselle?

weatherc

LainaaTuon wdisplay.ini filun saa siirrettyä helposti ja sen jo siirsinkin, mutta asetukset tulivat vain osittain. Mitenköhän tuon rekisterifilun saisi siirrettyä toiselta koneelta toiselle?

Vinkkinä ensin, pidä uudella koneella sama kansiorakenne kun siitä mistä kopiotkin, eli jos vanhassa on WD kansiossa D:\WD niin sama uudessa. Sen jälkeen kopioit WD:n tekemän .reg-filun uudelle koneelle (paikalla ei väliä) jonka jälkeen tuplaklikkaat sitä (vastaat OK kysymyseen joka ilmestyy) ja homma kasassa.
Tuota olen käyttänyt monta kertaa kun asennellut purkkia uudestaan.

Snowi

Itseasiassa asensin tuon uuden WD:n D-asemalle ja tässä vanhassa se on C-asemalla. Mullahan oli silloin ongelmia noiden logien kanssa ja ongelmana oli nimen omaan se, että tarvittavia oikeuksia ei ollut, koska WD oli asennettu C:n program filesiin ja ajettiin ilman admin-oikeuksia. Vanhassa jouduin tekemään niin, että WD:n logit tallennetaan D-asemalle tehtyyn WD:n logikansioon.

Tuon takia tulen asentamaan WD:n tästä lähin D-asemalle, jotta toimii kaikki logit sun muut täydellisesti  :). En ole jaksanut asentaa Klaukkalan aseman WD:ta C-asemalta D:lle, jossain vaiheessa voisi senkin tehdä. Tuo on ilmeisesti ongelma, jos on ottanut toisen filut C:lla sijaitsevalta WD:ltä ja laittanut ne toisen koneen D-asemalla sijaitsevalle WD:lle?

weatherc

Hmm...Ei välttämättä suurikaan ongelma  ;D
Ennen ensikäynnistystä käy uudelle koneelle kopioitu wdisplay.ini läpi jollain tekstieditorilla ja hae kaikki C:\ ja muuta ne D:\:ksi (ja niin että loputkin polusta on oikein.
Sen jälkeen käynnistä WD ja muuta loput WD:n asetuksista jos niitä on.

Itse olen jo kauan ajanut kaikki wx-softat D:llä, WD:n kaikki .exe:t adminoikeuksilla. Paljon helpompi jos vaikka joutuu asentamaan Wintoosan uusiksi eikä kaikki filut katoa sen takia :P
Tällöin riittää kun ennen uudelleenasennusta muistaa ottaa tuore backuppi .reg-filusta, ja kun wintoosa on asennettu, klikkaa vaan sitä ja "shows go on" taas WD:n osalta ;D

Snowi

Kappas sentään, tuo rekisterifilu tekikin sen todellisen taikatempun ja muutti uuden koneen WD:n vastaamaan vanhan WD:ta  ;D. Ensin piti vähän selailla, että missä tuo rekisterifilu oli, mutta backup-kansiossa se näytti olevan. En tiedä mihin se eka meni, joka olisi pitänyt tulla tuolta Actionin reg backupin kautta. Voi olla että se ei vaan näkynyt, koska ei ollut täysiä oikeuksia. Mutta D-asemella tulee myös joka päivä WD:n backupit ja sieltä löytyi myös reg-filu  :)

Itse wdsiplay.ini filussa ei ollut kuin 2 polkua ja ne oli jotenkin muuttuneet automaagisesti jo oikeiksi  ;D. Nyt pitää katsoa vielä uusi WD kunnolla läpi ja varmistaa että kaikki säädöt on myös siirtynyt siihen. Tosin tarvii muutenkin vähän muutella ihan muutamia säätöjä vastaamaan Vuokatin sääasemaa. WD:ssa noita säätöjä vaan löytyy niin älyttömästi, että pitää tarkasti järjestyksessä käydä ne läpi ja verrata vanhaan  :)

weatherc

Tuo on yksi asia missä Hamilton on onnistunut WD:ssä, se on todella helppoa siirtää sitä paikasta A paikkaan B ;D

Argonex

Hmm Mutta mitenkäs tapahtuu wd:n uudelleen asentaminen ilman että mitään asetusfiluja otetaan talteen, ainoa mikä tarvisi saada talteen on tuo rekisteröintikoodi. Haluaisin asentaa tuon koko ohjelman uusiksi puhtaalta pöydältä kun en edelleenkään ole saanut ratkaistua yhden raportin tekemisessä ilmennyttä ongelmaa.
Kun kiekuu uljas kukko laella tunkion, niin tietää joka ukko, sään muutos tulos on. Voi tulla poutaa sadetta, voi tulla pakkas sää, voi myöskin käydä niin että entiselleen jää

weatherc

Onko sulla itse koodi tallessa?
Jos on, asenna ihan uusi WD ja tuuppaa koodi siihen. Jollei koodi toimi laita postia Hamiltonille ja pyydä uus koodi ;D