Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Syysukkosmahdollisuus?

Aloittaja weatherc, lauantai, 11.09.2010, 22:19

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Parin viikon hiljaiselon jälkeen ovat ukkoset palanneet Wxsim-ennusteisiin ;D
Ovat olleet jo pari päivää esillä, joskin ovat ennusteen loppupäässä ensi viikolla.

Koska keli on ollut suht lämmintä niin näen ettei pieni välke pimeniviin syysiltoihin voisi olla täysin mahdontakaan joskin ei nyt kovin todennäköistäkään  ;)

Snowi

Juu sama juttu täällä. Wxsim-ennuste lupasi pientä ukkosen mahdollisuutta ensi torstaille ja perjantaille. Nyt omasta ennusteesta on lähtenyt nuo ukkoset pois, mutta LI-indeksi meinaa perjantaille pientä ukkosen mahdollisuutta  :). Saa nähdä onko luvassa edes pienen pientä ukkospilveä  ;D

teutari

Tutkailin kanssa noita pitkänajan ennusteita niin näyttäisi että keskiviikkona alkaa tuolta lännen/lounaan suunnasta puskemaan ilmamassaa jossa tuota ukkosille otollista aktiviteettia voisi loytyä ja niitä rintamia näyttäisi tulevan sieltä suunnasta ainakin muutamana päivänä.
Viisaammathan kyllä sanoi ettei tuolla alustalla ole mitään merkitystä rintamien etenemiseen onko se maata vai vettä mutta kyllä tuo vesi on vaan sen verran tahmeaa (kitkaista) että taitavat ruåttalaiset saada koko potin ja me luurataan vaan täältä kauempaa?

J.Jäntti

Ja kuin kohtalon ivaamana FinWX:n observaatiokannettava (IBM Thinkpad A31p) otti ja hajosi täydellisesti oikosulun jälkitauteihin.
USB-portin keskikiinnike oli irronnut enkä sitä ollut huomannut. Laitoin veteraani-ikäistä USB-tikkuani siihen porttiin tuloksena, että USB-portin pinnit menivät oikosulkuun, tuhosivat USB-tikun täydellisesti ja poksahduksen ja koneen sammumisen jälkeen vasta huomasin mitä tapahtui. Tämän jälkeen tuo romukasa on ollut epävakaa (kaatuilee koko ajan niin, että hiiren osoitinkaan ei enää liiku).

Tämän takia en saa hetkeen ajettua ennusteitakaan mitään kautta koska siirsin ennusteiden hakuvastuun työkoneeltani kannettavalle ja toisen kannettavan asennukseen menee aikaa.

Lainaus käyttäjältä: Snowi - sunnuntai, 12.09.2010, 00:11
Wxsim-ennuste lupasi pientä ukkosen mahdollisuutta ensi torstaille ja perjantaille. Nyt omasta ennusteesta on lähtenyt nuo ukkoset pois, mutta LI-indeksi meinaa perjantaille pientä ukkosen mahdollisuutta  :). Saa nähdä onko luvassa edes pienen pientä ukkospilveä  ;D

Ennuste on niin kaukainen vielä, että sen ukkoset ehtinee tehdä luultavasti paluun ja katoamisen muutamaan otteeseen ennenkuin päivä on riittävän lähellä. Ennusteet näyttävät tuon matalapaineen olevan myös melko lailla syväksi menevä, muttei kuitenkaan vaivautuisi tulemaan Norjan rannikkoa pidemmälle. Etelä- ja lounaistuulet tosin antavat mahdollisuuksia ukkosten muodostumiselle, mutta tuulta lukuunottamatta ei suuria oltaisi lupaamassa kuitenkaan.
Juha Jäntti
Foorumin ja sivuston ylläpitäjä
Finland Weather Exchange (FinWX)

http://www.finwx.net/
------------------------------------------
Ukkoskausi avattu Suomessa: --.--.2024
Ukkoskausi avattu Helsingissä: --.--.2024
-------------------------------------------
Ukkospäivälaskuri 2024; Helsinki/Viikinmäki
0 ukkospäivää.
------------------------------------------
X, FinWX:n ylläpidon ilmoitukset
------------------------------------------