FinWX Foorumi

Sääasemaohjelmat => Cumulus => Aiheen aloitti: ahpe - sunnuntai, 26.01.2014, 10:08

Otsikko: Cumulus semi live web console
Kirjoitti: ahpe - sunnuntai, 26.01.2014, 10:08
Olen yrittänyt saada tuon Cumulus semi live web console: nettiin ja löytänyt tuon lataussivun http://tinyurl.com/b5wn4ks (http://tinyurl.com/b5wn4ks) ,mutta se ei toimi enää.
Onkohan muita sivuja mistä voisi ladata? tai onko kellään jäänyt tuota latauspakettia omalla koneelle?


Esim.
http://www.komokaweather.com/weather/console/cumulus.php (http://www.komokaweather.com/weather/console/cumulus.php)
Otsikko: Vs: Cumulus semi live web console
Kirjoitti: J.Jäntti - sunnuntai, 26.01.2014, 22:03
Yksi linkki, jota myös tarjottiin on http://tinyurl.com/acc6wh2 , mutta sekään ei pelaa enää. :(

Cumuluksen foorumilla on selitys linkin äkkihäviöön:
Lainaa
Some explenation........

The problem with the Culumus console script are the screenshot and the name Cumulus. Steve asked me to make sure that I must be clear to everyone that there is no connection at all with the original Cumulus software and to let everybody know that support for the console script can only be provided on my own website and not on his/this forum. I agreed with that because it's completly true!

After that I decided to take the console script out of the downloads. I am working on new weather station software and I made changes to the console script to make it work with my own weather software.

So for now the Console script is no longer available.

The support forum is also offline because some hacker tried to hack the server and put some nice malware on the forum. Because I dont have the time to check the forum 24/7, the only thing I could do at this point was to take down the forum. Later on the forum is gonna be back online.

Jos englanti ei taivu, niin tässä on tarkennus suomeksi:
Skriptin kulku eteenpäin tyssäsi Cumulus-ohjelman tekijän vastustukseen. Syynä oli se, että konsoliskriptissä oli käytössä Cumuluksen konsolista otettu ruutukaappaus ja Cumulus-nimi.
Ohjelman tekijä oli pyytänyt, että jokaiselle tulee tehdä absoluuttisen selväksi, että kyseisellä skriptillä ei ole mitään yhteyttä itse Cumulus-ohjelmaan ja konsoliskriptin tuki sekä itse skripti pitää siirtää pois Cumuluksen foorumilta kokonaan skriptin tekijän omille sivuille.

Skriptin tekijä oli asiasta samaa mieltä, mutta veti tämän jälkeen sen pois kokonaan. Syynä tähän on se, että hän on itse tekemässä omaa sääasemaohjelmaansa ja hän on tehnyt muutoksia konsoliskriptiin siten, että se toimii hänen sääasemaohjelmassaan. Tämän vuoksi skriptiä ei ole enää saatavilla.

Tukifoorumi jouduttiin puolestaan ajamaan alas, koska joku hakkeri onnistui murtautumaan serverille ja pudottamaan haittaohjelmia foorumille. Koska aikaa foorumin tarkistelulle ei ole 24:7-periaatteella, ainoa vaihtoehto oli foorumin pudottaminen nurin.

Lupauksissa kuitenkin on, että foorumi palaa takaisin linjoille. Tämä tieto annettiin 15.07.2013.
Ketju laitettiin kiinni Sandaysoftin foorumilla 09.11.2013 melko tylyhkön kuuloisen sanoman kera: Olkaa ystävällisiä ja esittäkää kysymyksenne muualla, kuten on pyydetty.
Otsikko: Vs: Cumulus semi live web console
Kirjoitti: Leka - maanantai, 27.01.2014, 19:48
Lainaus käyttäjältä: ahpe - sunnuntai, 26.01.2014, 10:08
Olen yrittänyt saada tuon Cumulus semi live web console: nettiin ja löytänyt tuon lataussivun http://tinyurl.com/b5wn4ks (http://tinyurl.com/b5wn4ks) ,mutta se ei toimi enää.
Onkohan muita sivuja mistä voisi ladata? tai onko kellään jäänyt tuota latauspakettia omalla koneelle?

Kysäiseppä nimimerkiltä kapo josko tuo olisi vielä tallella ;)