FinWX Foorumi

Sääasemalaitteet => Kysymykset ja vapaa keskustelu sääasemalaitteista => Aiheen aloitti: weatherc - Keskiviikko, 04.02.2009, 19:51

Otsikko: Uudet merkkikohtaiset infosivut
Kirjoitti: weatherc - Keskiviikko, 04.02.2009, 19:51
Oon jonkin aikaa miettinyt miten saada esille merkkien omaisuuksia sekä pientä infoa millä alueella/tarkuudella kukin merkin anturit toimii joten asemaa miettivät voisivat helposti vertailla pikkusen.

Ideana oli myös että info olisi helposti julkaistavissa sekä tällä foorumilla että NWS-putiikissa eli että data olisi helposti siirrettävissä. Noh, pienen funtsauksen jälkeen tulin malliin jossa taulukot ovat kuvakaappauksia omalla konella olevista Frontpagella tehdyistä perus-html-taulukoista. Tällä tavalla ne ovat helposti päivitettävissä siten että riittää kun lataan uuden kuvan putiikin serverille niin se pääivittyy sekä siellä että täällä foorumilla  ;)

Koska malleja on paljon niin mitään taulukkoa missä olisi kaikki mallit samassa taulukossa ei ole mahdollista tehdä, ainakaan niin että se olisi julkaisukelpoinen jollain sivulla johtuen siitä yksinkertaisesta syystä että siitä tulisi liian leveä. Kokeilin tehdä sellaista mutta 1000 pixeliä ei riittänyt alkuunkaan joten se idea oli pakko haudata.

Tulokset ovat nyt nähtävillä kukin merkin omassa osiossa. Jos jollain tulee mieleen jotain mitä puuttuu niin se on helposti lisättävissä.

Tuun tekemään myös pari info-sivua parista pikkasen erikoisemmasta mallista  ;D