FinWX Foorumi

Yleiset keskustelualueet => Yleistä keskustelua => Aiheen aloitti: Naruskan Ukka Matinpoika - lauantai, 28.05.2016, 20:50

Otsikko: Wundergroundin gadget näyttää mustaa.
Kirjoitti: Naruskan Ukka Matinpoika - lauantai, 28.05.2016, 20:50
Ukan sääaseman tiedot ovat päivän säädatan osalta näkyneet kotisivuillani. Se näkyi päivittäisenä grafiikkana, eli lämpötila, tuuli, tuulen suunta jne. ne samat, jotka näkyvät Wundergroundin sääasemakohtaisellakin sivulla.

Muutama päivä sitten grafiikka naruska.com sivustollani muuttui mustaksi. Jonkun napinpainalluksen kautta sain näkösälle jotain tekstiä siihen suuntaan, että gadget on epäkelpo.

Poikani Kasperi sen aikanaan kotisivuilleni asensi tosta vaan, mutta nyt, kun grafiikkaa alettiin etsimään, niin eipä sattunut netin kautta mistään kohdalle.

Mahtaisiko asia olla tuttu jollekin muulle täällä foorumilla? Kaipaan nimenomaan grafiikkamuotoista tsydeemiä, en niitä pikkutietoja näyttäviä Wunderin juttuja, joita heidän sivustoiltaan voi nettisivustoille asennella, eli niitä stickersejä...vai oliko ne niitä.

Kuuntelen. ??? :o ;)
Otsikko: Vs: Wundergroundin gadget näyttää mustaa.
Kirjoitti: weatherc - sunnuntai, 29.05.2016, 14:39
Ainakaan omalla läppärillä en nähnyt koko gadgettiä naruska.comista joten vaikea sanoa. Ainut mikä näkyi oli pieni sininen WU-laatikko.
Otsikko: Vs: Wundergroundin gadget näyttää mustaa.
Kirjoitti: Modifier - sunnuntai, 29.05.2016, 18:10
OSX näyttää Safari selaimella sinisen Wunderground laatikon joka näyttäisi 21C lämmintä Naruskalle. Sen alla oleva linkki vie oikeaan paikkaan Wundergroundin sivuilla.
Otsikko: Vs: Wundergroundin gadget näyttää mustaa.
Kirjoitti: Naruskan Ukka Matinpoika - sunnuntai, 29.05.2016, 18:59
Siellä Ukan kotivuilla onkin nyt laitettuna semmoinen pikku stikkeri sen mustaksi muuttuneen  grafiikkatsydeemin tilalle. Piti laittaa edes jotain, mistä pääsee Ukan Wundersivulle.

Siitä mustaksi muuttuneesta pääsi klikkaamalla myös Ukan Wundersivulle, jos halusi laajempia tietoja näkösälle.

Kasperi-poikamme ajatteli asian niin, että grafiikkagadget on poistettu valikoimasta, kun ei sellaista hakukonehaun kautta mistään löytynyt, vaikka etsittiin kyllä...

Täytynee heittää pyyhe kehään ja tyytyä pieniin perustietoihin. Aiemmin kyseinen grafiikka näytti Ukan sääaseman sään vuorokauden alusta reaaliajassa katsomishetkeen asti, mutta sinne näemmä meni bittiavaruuteen... :o