FinWX Foorumi

Sääasemalaitteet => Kysymykset ja vapaa keskustelu sääasemalaitteista => Aiheen aloitti: Naruskan Ukka Matinpoika - Lauantai, 11.11.2017, 09:57

Otsikko: Hakkaako Wunderground muilla virheherjoja lokiin...
Kirjoitti: Naruskan Ukka Matinpoika - Lauantai, 11.11.2017, 09:57
Taulukoissa ja muuallakaan ei häiriötä näy, mutta WUHU:n lokiin tulee suunnilleen päivittäin paria kolmea sorttia olevia virheilmoituksia. Toimintaan ei vaikuta mitään, mutta pientä kulkijaa ihmetyttää. Saattaa tulla kymmeniäkin virherivejä lyhyellä aikaa. En niitä tekstejä vielä tähän yritäkään kopioida, mutta ilman silmälaseja katsottaessa näyttäisi siltä, että riveiltä löytyy kolmea eri sorttia tekstejä... :o

Tapahtuuko saman suuntaista muiden järjestelmille?
Otsikko: Vs: Hakkaako Wunderground muilla virheherjoja lokiin...
Kirjoitti: J.Jäntti - Keskiviikko, 15.11.2017, 11:27
Ajoittain niitä tulee minullekin.
Yleensä se tapahtuu jos WU:n päässä on jotain huoltokatkoja tai tietoliikenneyhteys lätäkön toiselle puolelle sakkaa jostain syystä.

WUHU todennäköisesti ilmoittaa virheestä ja siitä että se yrittää uudelleenlähetystä ja lopulta se ilmoittaa luovuttaneensa.
Jos tiedot kuitenkin päivittyvät suurimmaksi osaksi aikaa, ei ole syytä huoleen.
Otsikko: Vs: Hakkaako Wunderground muilla virheherjoja lokiin...
Kirjoitti: einari - Keskiviikko, 15.11.2017, 21:16
Hyvä ettei tarvitse miettiä miten Ukalle sanoisi ettei WU hakkaa niitä virhejuttuja, vaan se ohjelma mikä sillä on koneella.. tosin se taitaa olla wu:n ohjelma...  :)
 Ei niitä logeja ja manuaaleja kannata lukea... ;D

Muuten.. onko Viikissä tietoa noista MMT:n sääasemista.. ja lämpösummista.. Tuorla ilmeisesti hiipui pois mutta Jokioinen ja Ruukki ainakin pittäisi olla, Kajaanissa ja Rovaniemen seutuvillakin saattaa olla?

Ukalle kysymys.. mihin WU:ta enää tarvitaan.. kun tuo EWN alkaa olemaan "melkein" parempi..  kunhan vielä vähän "pukitaan" = potkitaan eteenpäin näin sanallisesti ;D

Kiitos siitä kyllä kuuluu weatherc:lle, kyllä on muuttunut sivut viimeaikoina rutkasti, ja oikeaan suuntaan!!! ??? ??? ???