NWN ottaa käyttöön "aurinkolistan"

Aloittaja weatherc, maanantai, 29.06.2009, 16:50

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Tämä voisi sanoa että "yleisön pyynnöstä" koska olen saanut lukuisia yhteydenottoja asian tiimoilta.

NWN:ssä ollut koko ajan "ongelmana" asemat joiden anturit näyttää liian korkeita lämpötiloja päiväsaikaan kun aurinko osuu anturiin.

Ratkaisu: Pitkän mietinnän jälkeen tulin tulokseen että teen "aunrinkolistan" jonne laitan ne asemat ja niitten kohdalla näytetään päiväsaikaan '--'-merkkiä lämpötilan sijaan, tämä on ainakin aluksi voimassa klo 11-21 Suomen aikaa. Sinä aikana ei myöskään aseman lämpötiloja käytetä toplistoihin eikä sen max/min-arvot päivity. Klo 21-11 näkyy aseman arvot normalisti. Tuo aikaväli voi muuttua jos näen sen aihelliseksi mutta tuosta lähdetään liikkeelle.

Mitä tehdä? Siirrä anturi varjoon tai rakenna sille säteilysuoja. Autamme mielellään sinua antamalla neuvoja. Myös tässä foorumissa löytyy muutama hyvä ketju asian tiimoilta.

Miten saan asemani pois listalta? Lähettämällä minulle, NWN:än adminille sähköpostin asiasta. Ota huomioon että voi olla että haluan tarkistaa ettei liian korkeita arvoja enää tule ennenkuin poistan asemasi listalta.

Tässä ei haeta mitään pilkuntarkkaa hommaa vaan muutaman asteen heittohan on ihan normaalia eikä mitään säteilysuoja-pakkoa ole tulossa vaan ainoastaan yritetään "herättää" asemien operattorit että anturisi on auringossa.  ;D

Henkka