NWN kaipais asemia mukaan idästä ja pohjoisesta

Aloittaja weatherc, perjantai, 28.11.2008, 21:30

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

tito

Mielenkiintoiseksi tekee se, että tämä toimii IE:llä muttei Firefoxilla. Otin kuvan nyt kun näyttää vain tuon Bornholmin tiedot, nekin vanhentuneina. Ei tämä niin vakavaa ole, mutta ihmetyttää. ::)

weatherc

Hmm...Jos näyttää asemia niin ovatko ne aina ne samat asemat kun näkyy? Eli esim. jääkö se aina tuohon Bornholmiin?
Syy miksi kyselen sitä on se että tuo javascripti on erittäin herkkä virheille ja virheeksi se laskee myös sen että tieto puuttuu, ja tuo viittaisi siihen että datan luku jostain syystä tyssää puoleen väliin matkaan.
Mutta koska data luetaan nytten selaimella (javascriptit toimii selaimelta käsin) niin voi se toki olla että jostain syystä selaimesi (koneesi) pysäyttää sen puoleen väliin.

Intressantiksi asian tekee myös se että olet ainut joka raportoinut tästä ongelmasta.  ???

teutari

Kyllä täälläkin näkyy IE:llä, Firefoxilla, Safarilla ja Operalla kaikki aivan OK.
Eipä tuohon muuta selitystä löydy kuin Titon selaimet vaan temppuilee ja nyt pitäisi pyyhkäistä CCleanerilla vanhat töhnät koneelta pois.

tito

Näkyy mitä milloinkin sattuu, useimmin tulee vain Suomen ja Tanskan asemien tietoja, mutta kelloaika niissä on 21.50 seutuvilla. Jokin tässä minun koneella riivaa, pitää kokeilla tuota Cleaneria.

tito

Eipä auttanut tuo CCleaner, samat vanhat tiedot tulevat Firefoxilla vajaina.IE:llä toimii oikein. Otin kuvat molemmilta selaimilta samaan aikaan.

tito

Nyt näyttää taas toimivan normaalisti. Arvoitukseksi jäi häiriön aiheuttaja.

weatherc

Hyvä juttu että rupesi toimimaan.Tiedä häntä mikä oli vika. Täytyy kuiteskin seurata asiaa että toistuuko.

tito

Lyhyeen jäi NWN-sivun toimiminen, kerran sivu päivittyi oikein ja nyt näkyy vain osa Suomen ja Tanskan asemista tänään 10.40 päivitysaikaan. Ruotsin ja Norjan tiedot puuttuu täysin.

weatherc

Tee kokeilu, laita osoitteen perään ?force=1, näkyykö sitten?

Oon nimittäin saanut pari viestiä jossa saman tyylistä probleemaa esiintynyt ja tuo on auttanut. Täytyypi alkaa tutkimaan mistä tuo oikeen johtuisi...

tito

Ei ole mitään vaikutusta, Suomesta näyttää vain viiden ja Tanskasta muutaman aseman vanhat tiedot. Vajaa viikko sitten alkoi temppuilemaan, siihen saakka toimi moitteetta.