Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Webhosting palvelut

Aloittaja Argonex, torstai, 15.09.2022, 07:56

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Argonex

Tervehdys!

Iski tässä päin näköä aika lujaa nykyisen hostingpalvelun (Servage) hintojen nousu. Tähän asti tuo 2 vuoden tilaus on maksanut reilun 140e, ja seuraavaan uusimiseen hinta onkin mukavasti pompannut 1000e. Siitäpä siis viriääkin kysymys, että missä hostingpalvelussa pidätte sivuja, ja mitä mahtaa vuodessa maksaa? Alkaa hiljalleen olla olo että etsittävä itsellekkin jokin toinen paikka.
Kun kiekuu uljas kukko laella tunkion, niin tietää joka ukko, sään muutos tulos on. Voi tulla poutaa sadetta, voi tulla pakkas sää, voi myöskin käydä niin että entiselleen jää

iccb

Itselläni on ollut jo vuosia Suncometissa. https://suncomet.fi/
On ollut toimiva eikä ongelmia ole ollut. Eikä mielestäni edes kovin kallis.

weatherc

Aika järkky kyllä uusi hinta, sillähän saa jo oman palvelimenkin.
 
Tosin näidenkin lelujen hinnat ovat nousussa sähkönhinnan mukana, Hetzner, jossa oma purkki on, ilmoitti tuossa viime kuussa hinnan korotuksista, jotka ensalkuun vaikuttaa vain uusiin asiakkaisiin sekä colocation purkkeihin. Niissä sähkön hinta nousee saksassa 29 snt/kwh => 45 snt/kwh ja suomessa 12 snt/kwh => 29 snt/kwh.

arikalli23

Vähän myöhäinen vastaus mutta kuitenkin. Kyllähän nuo omat www-sivut pyörivät ihan hyvin Raspberry pi:llä ja weewx:ällä ja erittäin halpa perustaa eikä vie paljon sähköä vaatii tietenkin Linux järjestelmän tuntemusta. Omat sivut pyörivät sillä tälläkin hetkellä, jos ei nyt ole satoja kävijöitä kerralla.
Säätila Lapualla
http://lapuaweather.ddns.net

arikalli23

#4
Lisäksi sellainen palvelu kuin Noip-palvelu niin pysyy sama ip-osoite ja saat valita osoitteesi nimen eikä maksa kuin 29€ vuosi mutta saa myös ilmaiseksi kunhan viitsii uudistaa osoitteen kerran kuussa. Laittaa vaikka kännykkään muistutuksen itselle.
Säätila Lapualla
http://lapuaweather.ddns.net