Yleiset keskustelualueet > Yleistä keskustelua

Vaisala + Aeris

(1/2) > >>

Pes:
https://www.aerisweather.com/vaisala-aerisweather-faqs/  Mielenkiintoista

einari:
Onhan tuo...
Sen innoittamana pistin aseman sinne pwsweatherin mappiin... tosin aikansa menee että alkaa dataa kertymään ;)
https://www.pwsweather.com/station/pws/rouvi1

weatherc:
Käynee pwsweatherille kuin wu:lle kun weather.com osti sen pois kulksesimasta. Muuttuu aikanaan maksulliseksi ja palvelut heikkenee. Syykin on selvä, ilmaisena se ei tuota mitään, maksaa vaan. Thats bad business.

einari:

--- Lainaus käyttäjältä: weatherc - Sunnuntai, 30.01.2022, 23:58 ---Käynee pwsweatherille kuin wu:lle kun weather.com osti sen pois kulksesimasta. Muuttuu aikanaan maksulliseksi ja palvelut heikkenee. Syykin on selvä, ilmaisena se ei tuota mitään, maksaa vaan. Thats bad business.

--- Lainaus päättyy ---

Sehän on siitä kiinni mitä vaisala tavoittelee aerisweatherin ostolla.. tuo ehkä antaa jotain osviittaa siitä > https://www.vaisala.com/fi/porssitiedotteet/2022-01/vaisala-vahvistaa-saa-ja-ymparistodataliiketoimintansa-kasvua-ostamalla-yhdysvaltalaisen-aerisweatherin  ja mitä tapahtuu pwsweatherin suhteen, on kuitenkin ilmeisesti aerisweatherin osa... > https://www.aerisweather.com/support/kb/api/how-do-i-integrate-my-personal-weather-station-into-the-aerisweather-api/

weatherc:

--- Lainaus käyttäjältä: einari - Maanantai, 31.01.2022, 12:05 ---Sehän on siitä kiinni mitä vaisala tavoittelee aerisweatherin ostolla.. tuo ehkä antaa jotain osviittaa siitä > https://www.vaisala.com/fi/porssitiedotteet/2022-01/vaisala-vahvistaa-saa-ja-ymparistodataliiketoimintansa-kasvua-ostamalla-yhdysvaltalaisen-aerisweatherin  ja mitä tapahtuu pwsweatherin suhteen, on kuitenkin ilmeisesti aerisweatherin osa... > https://www.aerisweather.com/support/kb/api/how-do-i-integrate-my-personal-weather-station-into-the-aerisweather-api/

--- Lainaus päättyy ---

Siinä olikin se oleellinen, Vaisala on pörssilistattu. Eli osat jotka eivät tuota mitään tai riittävästi siivotaan äkkiä pois kuleksimasta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta