Sääasemalaitteet > Netatmo

Netatmo omille webbisivuille

<< < (2/4) > >>

einari:
Kiitos weatherc, kyllä se on cron joka takkuaa.. yöllä oli tullut vain muutama arvo käppyrään mutta kun aamulla viiden maissa avasin sivun niin alkoi päivittymään.  :D

laitoin viestiä asiassta domainhotellin tukeen.. tilasta sinänsä ei ole kiinni kun 4 tähden paketin otin.. onpahan sitten tilaa tehdä muutakin jos innostuu 8)

saisiko tuosta stickertags:sista dataa ewn:ään? Weather station tuottaa tuon 10 min. välein.. siitä huolimatta toimiiko sivu..
https://www.rouvi.fi/get-weather/70:ee:50:29:74:d4/stickertags/

einari:
tuki vastasi näin..
lokien mukaan itse cronin näyttäisi kyllä pyörineen tämänhetkisen asetuksen mukaisesti 5 minuutin välein, myös yöllä, eli jos tuo lämpötila ei päivity sivustolle oikein niin ongelma on silloin todennäköisesti joko lisäosassa joka ei saa tallennettua haettua dataa oikein, tai sitten välimuistissa.

Jos haluat tarkempaa tietoa cronin ajosta ja sähköposti-ilmoituksen joka kerta kun croni valmistuu (ainakin ongelman selvittämisen ajaksi) niin voit poistaa komennosta osion " > /dev/null 2>&1", ja sitten hallintapaneelissa cron-osiossa sivun yläosassa määritellä sähköpostiosoitteen, johon järjestelmä lähettää sinulle viestin kun cron-ajo on valmis.

weatherc:
Nämä voivat olla kinkkisiä selvittää...
Onelman ydin lienee siinä, mihin itsekkin törmännyt näissä jatkuvasti pyörivissä häkkyröissä, että yksikin pikku vika ja se failaa siihen.
Se vika ei välttämättä näy koko ajan, eli voi hyvin toimia ok jos koittaa ajaa manuaalisesti. Vika voi olla aika lailla mitä tahansa, mutta tässä yksi esim.
jos tallentaa mysliin niin generoitava update/insert-komennossa joku arvo joka ei ole "oikea"/puuttuu. Esim arvo laitettu kantaan numeeriseksi mutta häkkyrä saanut esim NaN aikaseksi. Tällöin ei päivity ei. Ainut mikä auttaa tuossa on varmistua että kantaan puskettava arvo on aina ja joka tilaanteessa numeerinen. Näiden löytäminen voi olla hankalaa.

einari:
Alku tuon cronin suhteen ei mennyt niinkuin strömsössä, nyt taisi löytyä kohtalaisesti toimiva croni.. useamman tukiviestin jälkeen sattui sellainen kaveri joka osasi tehdä oikeanlaisen muutoksen ajamalla wp:n omaa cronia palvelimen sijaan....
nyt asetus on tämä>> */5 * * * * /usr/local/bin/php -q ~/public_html/wp-cron.php ja päivittää sivua ilman että olisi avoinna omalla koneella tai kirjautuneena hallintapanelissa tai wp-adminina, nämä seikat kun kerroin uudelleen niin osasi tehdä toimivan muutoksen...  alunperinhän epäilin cronin toimivuutta :D

Tuolle wp-cronille on oma lisäosa sen hallintaan ja seurantaan, pitääpä asentaa... jotta näkee tuon sivupaneelin päivittymisen.. käppyrä on nyt ok... sivupaneelin widgetit ei ihan joka kerta päivity.... luulen että se liittyy samaan kun tuo käppyrälaatikko ei heti päivity arvojen mennessä asteikon yli tai ali (arvot kylläkin)... luulen myös että se liittyy itse weather stationin määrityksiin eikä croniin.. pitääpä muutella ::)

Tokihan pitää seurata miten käy yöllä, tähän astihan sivu ei ole päivittynyt silloin muuten kuin että joku both on vieraillut.. muutaman kerran yössä... 8)

weatherc:
Yksi juttu muuten mikä saa cronit failaamaan...
Jos ajettavassa skriptissä on polkuja niin ne pitää olla kokonaisina
Ei näin:
include 'oma/skripti.php';
vaan
include '/home/mina/oma/skripti.php';

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta