Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

08.06.2021

Aloittaja weatherc, tiistai, 08.06.2021, 16:40

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Ihan kivasti kolissut. Ja siinä sivussa sähköt leikkineet diskoa. Sen verran suoraan yli tuli että partsilla "asuvat" kissatkin siirtyi sisätiloihin  ;D

FMI:n iskuhakuhäkkyrä myös korjattu. Sen korjaaminen kun on helpompaa kun riittävästi aktiviteettiä että näkee tuloksen  ;)
Tämän päivän tulos hakualueelta tähän asti (16:40) on reilut 30k iskua joista rapiat 10k on geonames-kannan avulla paikallistettu suomen maaperälle.

teutari

Lainaus käyttäjältä: weatherc - tiistai, 08.06.2021, 16:40
Ihan kivasti kolissut. J

Täällä ei kilissyt kolissut näkynyt kuulunut ei vettä edes pisaran vertaa... muualla näytti olevan ihan kunnollista salamointia.

J.Jäntti

Annoin kahdesti varoitukset FinWX Lohja-12A:n suuntaan ukkosista, periaatteessa turhaan.
Myräkkä oli kuin sillä olisi ollut oma elämänsä ja syvälle kuroutunut inho Lohjanjärveä kohtaan. Se pysyi yllättävän tasaisen kaukana kyseisestä lätäköstä ja siinä samalla pysyi salamoineen sääasemastkin kaukana, mutta sen verran lähellä että asemalla tehtiin kuulohavaintoja.
Juha Jäntti
Foorumin ja sivuston ylläpitäjä
Finland Weather Exchange (FinWX)

http://www.finwx.net/
------------------------------------------
Ukkoskausi avattu Suomessa: --.--.2024
Ukkoskausi avattu Helsingissä: --.--.2024
-------------------------------------------
Ukkospäivälaskuri 2024; Helsinki/Viikinmäki
0 ukkospäivää.
------------------------------------------
X, FinWX:n ylläpidon ilmoitukset
------------------------------------------

weatherc

Luin maailmanaviisista, eli turkkarista ;D, että tuolla Kiikalan suunnalla oli eilen tullu virallisen lukeman mukaan tullut 48.5 mm tunnissa, ja paikoin paljon enemmäkin.
Aviisin jutustelema maanviljeijä arvoi määrän yli sataan milliin, josta pahimillaan 50 mm vartissa. Tuloksena jokatapauksessa se, että kyseisen alueen sato-tuhot ovat paikoin totaaliset.

https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/5337311/Valtavat+rankkasateet+pilasivat+tiistaina+lukuisia+peltoja++Sato+jaamassa+merkittavasti+normaalia+pienemmaksi
https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/5337312/Tiistain+sadekuurot+aiheuttivat+paikoittain+hurjia+tilanteita++vastaavia+sademaaria+mitataan+Salon+havaintoasemalla+kerran+kaksi+vuosisadassa

Pes

#4