Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

FMI-asemat...

Aloittaja weatherc, sunnuntai, 27.12.2020, 17:13

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Tuossa kun uutisissa oli että Utsjoella 40 astetta pakkasta ja nuo omat avoimen datan datat kertoili jotain 36 astetta niin rupes käymään mielessä että joku pissii nyt linssiin ja raskaasti  ;D
Pienen tutkinnan jälkeen kävi ilmi se että
- tuo mun haku kattaa viimeset 10 min - tämä jottei ole niin nöpönuukaa että mille minuutille aseman data on kirjattu :)
- varmaan silloin taannoin noita datoja tulikin sen kerran 10 minuutissa tuonne avoimeen filuun (eli 1 data per arvo), kuten edelleenkin tekee suurimmalle osalle asemia
- mutta joillakin asemilla tuota dataa tulee nykyään n kerran minuutissa (eli x dataa per arvo) ja tällöin listaa tuo häkkyrä ne arrayksi eli alkuperäinen ei osanut niitä lukea.

Tämä jälkimmäinen pätee myös tuohon Kevonjärveen jossa noita alle -40 lukemia oli. Media puhui Kevosta, ja siellähän on toinen FMI:n pömpeli joka hämäs pikkasen. Media - tarkkaavaisuutta perkele.
Nyt osaa tuo häkkyrä lukea molempia, joten listoissa olevien asemien lukumäärä lisääntyi muutamalla :)

einari

No ei se kauaa kestänyt... en kylläkään muista (ilmeisesti kuitenkin kauan sitten) milloin mainitsin noista jostain Fmi:n asemista.. kuten Kruunupyy ja Sodankylä...  ???

Muavaa kun ovat taas mukana niin voi suoraan verrata eikä erikseen hakea tietoja ;)