Kirjoittaja Aihe: Fixauksia...  (Luettu 903 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa weatherc

  • Ylläpito
  • *****
  • Viestejä: 9042
Fixauksia...
« : Sunnuntai, 05.07.2020, 12:21 »
Vihdoin saatu vähän fixailtua sadepäivän ratoksi...

Uusi paikkahaku korjattu jota mm uusi versio YR-ennusteesta käyttää. Jotain sitä ahdisti mutta oli hyvinkin helppo importeerata datat uudelleen ja homma rullaa taas. Samalla tuli päivitetyt datat joskin tskin kovin suuria muutokia tullut 2 kk aikana.

Mm EB:ssä olevat hillshade-tiilet korjattu. Niinkuin aina kun käyttää kolmannen osapuolen dataa niin pukkaa homma hajota jossain vaiheessa. Ja nytten ovat nuo ilmaiset karttatiilet sellaiset. Niin Here kuin Maptiler ovat lyönet lapun luukulle niitten kanssa, ainakin näillä käyttömäärillä (nordicilla 2 M sivulatausta kesäkuussa  :)).
Tällä hetkellä tekee nuo hillshade-kyselyt kyllä turhan mutkan a.maps.nordicweatherin kautta koska kysely ohjaantuu takaisin dedille a.nordicweatheriin mutta tällä tavalla ne toimii eikä puske 404:sta ilman että tarvis heti olla muuttamassa karttafiluja. Noihin WebGL kartta-filuihin on jossain vaiheessa tulossa korjaus ilman turhia mutkia sekä selkeennystä että olisi vain yksi datalähde (dedi) varsinaiselle karttadatalle.

Jonossa olleet 70 asemaa (joista iso nippu duplikaatioita) käyty läpi ja lisätty  :)