Kaivataan pitkäaikaista dataa

Aloittaja miriki95, perjantai, 05.06.2020, 10:23

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

miriki95

Hei!

Olen Turun yliopiston opiskelija ja teen Pro gradu -tutkielmaani sateiden vaikutuksesta uimavesien laatuun. Koska ilmatieteenlaitosten sääasemien määrä Lounaisrannikolla on jokseenkin rajallinen kaipaisin yksityisiltä sääasemilta sadetietoja. Eu weather sivuston kautta olen katsellut tietoja, mutta siellä ei näy kuin kuukausi takaisinpäin. Osaisitteko täällä auttaa miten saisin tietooni/yhteystietoja yksityisiltä sääasemilta? Tarvitsisin tietoja ainakin Kokkolasta, Kristiinankaupungista, Kaarinasta ja Naantalista. Tietoja olisi hyvä olla vuodesta 2018 eteenpäin.

Ystävällisin terveisin,
Minna

einari

Varmaan nuo rannikon sääasemien omistajat pystyvät auttamaan.. varmaan weatherc (euweatherin) ylläpitäjä voi sinua auttaa siinä asiassa.. suurin osa noista on Netatmo-asemia.. joista kyllä pystyn itsekkin hakemaan sadetiedot siltä ajalta mitä ovat olleet toiminnassa... se vain vaatii tuolta kartalta aseman nimeämisen... julkista dataahan se on...

Muuten weatherc.... oli taannoin puhetta että kaipaan historiaa :-)

ARosti

Hei! Kiinnostaako sinua tiedot Nauvosta (Sääasema Nauvo). Pystyn hakemaan tietoa tietokannastani kesäkuusta 2003 alkaen. Havainnot ovat tallella 30 minuutin välein. Voin tuottaa csv- tai Excel-tiedoston. Sadetiedot kattavasti, joissakin muissa suureissa on aukkoja.

-Ari

weatherc

#3
Itsellä asemat Salossa, Perttelissä (vuodesta 2006) sekä Kemiönsaaressa, Västanfjärdissä (vuodesta 2016). Molemmilta saan kannasta haluamasi suureita 5 min välillä, Kemiönsaaren datassa tosin katkoja talvisin (suunnilleen joulukuu-helmikuun alkupuoli).

Einarin kysymykseen
LainaaMuuten weatherc.... oli taannoin puhetta että kaipaan historiaa :-)
sen verran ohi aiheen että EWN:än kannassa on taulukko jossa päivittäisdata alk 01-01-2019 mutta se on täynnä virhedataa varsinkin juuri sateissa eikä siitä ei oo vielä saatu rakennettua mitään :)