Kirjoittaja Aihe: Netatmot osa 2  (Luettu 2557 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa weatherc

  • Ylläpito
  • *****
  • Viestejä: 8854
Netatmot osa 2
« : Torstai, 28.06.2018, 00:19 »
Teen tästä uuden ketjun koska tämä on - ainakin vielä - vain ajatuksia.

Silloin kun lisättiin Netatmot EWN:ään niitä ei ollut niin paljon, tai oli jollain alueilla, kuten Norjassa, mutta se tiedettiin vasta kun ne oli lisätty. Lopputuloksena oli noin 5000 Netatmoa. Jollain alueilla ne "täydentävät" muita merkkejä kivasti, mutta jollain alueilla niitä on turhankin paljon. Kuten hyvin ollaan huomattu tämä näkyy esim taulukon luettavuudessa, se on umpisurkea jos asemia on "liikaa". Filtterit ovat hyviä lisiä jolla suodattaa mutta ne eivät poista ongelmaa jos listassa on satoja asemia.
Tiedä sitten mikä ihmeen fetissi noilla Norjalaisilla on kun pitää olla jopa 10 asemaa 2 km säteellä toisistaan. Perkele, installer 1 stasjon med en meget god strålingsbeskyttelse og del den med hverandre.. ;D

EWN:än perusideahan on näyttää tämän hetken säätiedot mahdollisimman kattavasti ja siinä sivussa listata toplistat ;D
Sen idea EI ole olla WU 2 eikä myöskään kilpailla siinä kummalla on enemmän asemia.

Äskeisen peruutetun lisäyksen tuloksena tiedetään nyt että Netatmoja on todella paljon, pelkästään Pohoismaista niitä tuli kantaan n 5000 lisää nykyisten lisäksi. Muun euroopan määräää voi vain arvailla. Jokatapauksessa, aivan liikaa.

Jos ajatelee pikkasen syvemmälle niin ns. "muut asemat" ovat itse liittyneet kun taas Netatmoja luteaan suoraan heitin API:sta eli kukaan ei ole liittänyt niitä EWN:ään vaan me tehtiin se ihan itse, "vapaaehtoisesti". Tämä antaa väistämättä pienen tavallaan propsin muille merkeille.

Se ajatus.
Se on selvää että noissa peruutetuissa asemissa on paljonkin asemia paikoissa joissa ei ole muita, esmeks se Ivalolainen. Eli Netatmot täyttämään "tyhjät kolot" sopivalla etäisyydellä toisistaan. Nykyisille tehtäisiin myös karsinta. Ei esim Kirunan Riksgränseniltä tarvita 3 asemaa, vaikka mielenkiintoinen paikka onkin, yksikin riittää. Lähtökohtana nimeonomaan se että taulukot ym pysyisi luettavassa muodossa.

Ja einarille tiedoksi, tähän ketjuun ei kaivata mitään nillitystä.
« Viimeksi muokattu: Torstai, 28.06.2018, 00:25 kirjoittanut weatherc »