Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Netatmot EWN:ään

Aloittaja weatherc, perjantai, 29.09.2017, 23:20

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 3 Vieraat katselee tätä aihetta.

weatherc

LainaaEdit// tuo asemamäärä on < 45 min. ja mukana on nuo lähekkäin olevat asemat, tuo 45-90 min. antaa nyt 208 asemaa, joten pikaisella päässälaskulla on vajaa 30 asemaa ilman härpäkkeitä (tai ei päivity  muutkaan haut aina) jotka eivät joka kerta humidityllä tule...

Selittyy aika lailla kun katsoo eri ehdoilla tulevat asemamäärät, vaihtelu ehtojen välillä on aika suurta, esim 450 - 300 - 550.

Mutta hidasta on lataus edelleen ja vois sanoa että mennyt vain hitaammaksi. Noiden 3 hakukierrosten hitain kierros oli 11 minuuttia eli yhden tiilen haku kesti keskimäärin yli 40 sekuntia. Toki sillä kierroksella oli useampikin tiili joka kesti yli 70 sekuntia latautua ja muut olivat nopeampia mutta silti. Zoomitasolla ei myöskään ole merkitystä nopeudessa, yhtä lailla on hitaita kuin nopeita hakuja on zoomi sitten 4,5 vai 8...

einari

#521
Oletettavasti tuuliehdolla tulee vähiten, sitten on arvailua. pitäisi tietää  onko se järjestys ehdottamani hum, wind ja rain ja tietää mikä kierros on menossa.. tai voi sen päätellä milloin on humidity jos sillä alkaa tasalta ;D

Tuosta voi katsella mikä voisi olla tietokanta...  kauppaavat hostingissa osoitetta pony.net ja viimeisin tracert-vastaus oli ponytelecom..
ehkäpä MariaDB tai MongoDB...
https://www.online.net/en/ods

Edit// nyt  23.00 haku antoi ajaksi 23.05.. ensimmäisellä ei tulosta joten tämä kierros oli nopeampi koska evijärven tiili antoi tuon ajan, 23.12  ei vastannut.. aika taas tällä loppupään tiilellä 23.15..  normaalisti haku antaa ajan max hakuaika +1 ja korkeintaan 2, lisäksi muut tiileen kuuluvat saivat ajan 23.15 -23.18

weatherc

LainaaOletettavasti tuuliehdolla tulee vähiten, sitten on arvailua.

Huti meni  ;D
Vähiten tulee rainilla, sitten wind ja eniten humidityllä  :)

einari

ehkä se hum on ykkönen.. ja ilmeisesti wind noin koko euroopan osalta.. mutta suomessa on sadeantureita huomattavasti enemmän kuin tuulimittareita.. onko se suomen osalta myös niin kuin sanoit..

Muuten, kovin kummallisesti antaa inari, sevettijärvi aikoja.. vaikkei ole härpäkkeitä.. 6.03, 6,13, 6,33,6,43, 7,24...
mitään muuta poikkeavaa ei kai siinä ole kuin että on CET-ajassa ;D

weatherc

Lainaaehkä se hum on ykkönen.. ja ilmeisesti wind noin koko euroopan osalta.. mutta suomessa on sadeantureita huomattavasti enemmän kuin tuulimittareita.. onko se suomen osalta myös niin kuin sanoit..

Tuo järjestys oli 66° yläpuoli kun en pidemmälle jaksanut laskea logista.
Seuraavassa rivissä eli 55° näyttää wind ja rain suht samaa määrää (parin kymmenen heittoa), ja humidity eniten.

Lainaa
Muuten, kovin kummallisesti antaa inari, sevettijärvi aikoja.. vaikkei ole härpäkkeitä.. 6.03, 6,13, 6,33,6,43, 7,24...
mitään muuta poikkeavaa ei kai siinä ole kuin että on CET-ajassa

Juu se pitäisi siirtää meitin aikaan. Aikavyöhyke tulee muuten Netatmon datasta joten se on väärin siellä...

einari

Johtuukohan tuo "ylimääräisten" aikojen antaminen siitä.. vai kaappaako venäjältä...  ::)

weatherc

Sillä ei pitäisi olla merkitystä. Aikaleima Netatmon datassahan in Unix timestamp-muodossa eli on aina sama aikavyökkeestä riippumatta.

einari

Aika hyvin näkyy pelittävän edelleen...
vain kolmisenkymmentä asemaa nyt menee yli 45 min. päivityksen...  ;D

einari

Eipä pelitä enää, viimeisin aika oli 18.08, ehkäpä weatherc on ottanut sen evijärven häkkyrän pois.. sillä kuitenkin antaa getpublicdatan haulla pienemmällä alueella.. ja weathermapissa sekä puhelimessa näkyy.. harmi vain kun alkoi lumisateet....

Se vaan ei toimi 4-tasolla..  ehkäpä voisi suomen osalta 5-tason hakua laittaa... pääsisi norjn j ruotsinkin kanssa vähän samoille viivoille asemamäärien kanssa ?

weatherc

Hyvinhän se toimii, 206 Netatmolaista alle 45 min. Se miksi ei yksittäinen asema ei toimi on vaikeempi selvittää. Edellenkin, sillä ei ole mitään merkitystä mitä puhelin tai weathermap antaa vaan sillä mitä getpublicdata antaa.  Ja juu ei, mitään muutoksia ei ole tehty sitten viimeksi.

Lainaaehkäpä voisi suomen osalta 5-tason hakua laittaa... pääsisi norjn j ruotsinkin kanssa vähän samoille viivoille asemamäärien kanssa ?

Noh, pohjoinen käyttää itse asiassa taso 5, ja on käyttänyt jo monta päivää. Ei tason vaihto mitenkään "lisää suomalaisia asemia norjalaisiin nähden", katsos kun ne norsketkin lisääntyvät silloin samassa suhteessa...Ja fakta on nyt vaan että Suomessa on vähän Netatmoja Norjaan/Ruotsiin verrattuna, ei siihen zoomitasojen vaihdot auta.