Autoon tarkka ja toimiva ulkolämpömittari.

Aloittaja Naruskan Ukka Matinpoika, keskiviikko, 13.01.2016, 15:25

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Naruskan Ukka Matinpoika

Talossa on kaksi japanilaislähtöistä autoa, Lexus ja Subaru. Kummassakin on Naruskan oloihin täysin lapselliset ulkolämpötilaa mittaavat mittarit, joiden mittausalue miinuspuolella torppaa -30:een asteeseen.

Katselin nettiä, mutta en oikein tullut vakuuttuneeksi tarjonnasta. Jollain sääharrastajalla on varmasti tiedossaan autoon kytkettävissä oleva mieluummin laturilla tupakansytyttimen kautta toimiva ulkolämpötilamittari, jonka miinuslukema saisi ylttyä vähintään -50 asteeseen. Sen alapuolella olevat lämpötilalukemat eivät ihan välttämättömiä ole nähdä, mutta ei haittaakaan.

Linkkejä kiitos, joka tietää. Kaksi mittaria on ostoslistalla... ;)

www.naruska.com

weatherc

Kyllähän nuo halpismittarit mitä saa Motonetistä,Biltemasta,tarvikkeet.fi:stä yms. näyttää suurin osa menevän -50:iin. Toinen asia on tietty kuinka tarkkoja ovat...Toisaalta nörttimäisempi versio olis joku näppärä lämpötila-asema jossa olisi näyttö + langaton anturi (eiks ainakin Oregonilla ole sellaisia?)...

Naruskan Ukka Matinpoika

Tilasin lopulta tällaiset pari kipaletta. KärSään Heikki avusteli privaattisähköpostilla. Mittarivalikoimaa on paljonlaisesti, mutta digipuolen mittareissa suurimmassa osassa eivät riitä miinusasteet, kun satutaan asumaan täällä Naruskalla... ;) Kolmenkymmenen asteen automittareihin ehdittiin suivaantumaan. Hieman tarkempia lukuja kiinnostaa mittailla lähialueilla silloin, kun omassa mittarissa liikutaan vaikkapa lähellä -40 asteen lukemissa.

http://lampomittari.fi/tuotteet/digitaalinen-lampomittari-tarkistettu/


www.naruska.com