Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Sadetutka korjattu

Aloittaja weatherc, lauantai, 11.04.2015, 23:12

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

1. Tutkakuvan hakuskriptin ikiliikkuja korjattu. Tuon kuvan hakeminen FMI:ltä on kyllä pientä jekkuilua. Ongelman ydin se että viive jolla kuvat ilmestyvät vaihtelee kaikkea 3 ja 12 minuutin välillä. Ja joskus jää koko kuva ilmestymättä. Koska käytän sitä pienintä mahdollista hakuväliä eli 5 minuuttia (5 min väliä ei käytetä edes FMI:n omalla kartalla) niin piti keksiä ikiliikkuja. Heti kuvan haun jälkeen se siirtyy odottamaan seuraavaa kuvaa (ja jos seuraava onkin jo olemassa se luonnollisesti tekee sen heti perään).
Kuvan olemassaoloa tarkistetaan ensin XML-filusta jossa saatavilla olevat aikaleimat löytyvät.

2. Sadetutkasivun kartta päivitetty käyttämään OpenLayers 3:sta. Samalla korjasin muutaman muun pikku vian siinä "soittimessa".
Slidereihin on myös lisätty touch-tuki kun löysin hackin jolla sen saa jQueryUI slideriin eli nyt pitäisi toimia paremmin myös luureissa :)

Korjausten toimivuutta pitää vielä tarkistella huomenna kun pitäisi tulla sateita että olisi jotain kuvaakin siinä tutkassa :P

weatherc

Sadetutkan timelapsessa ongelmia

Tuo 2 tunnin looppi toimii taustalla siten että tiilet siirretään aina lokero alaspäin, eli tiilet1 => tiilet2, tiilet2 => tiilet3 jne. (tietenkin se tehdään toisinpäin eli vanhemmasta alkaen) ja uusimmat tiilet tulee tiilet1-kansioon. Jostain kumman syystä se on nyt alkanut hävittämään kaikkien lokeroiden sisällöt, siis myös vanhemmat vaikkei koko skriptissä ole muuta poistamista kuin se vanhin lokero ennekuin tuo siirto alkaa.

Ne oli aikasemmin tallennettuna RAM:ssa ja siirsin ne SSD:lle jos se auttais (vaikken uskonut siihen) mutta ei. Sama jatkuu. Se voi saada kerättyä reilun tunnin tiilet kunnes ne yks kaks katoaa kaikki.

Hmmm....

weatherc

Nyt näyttää sadetutkan lataukset tasoittuneen eikä tyhjiä aikaleimoja ole kun satunnaisesti.

Tutkan soittimeen tein semi-tasaisien animaation joka pehmentää hyppelyitä aikaleimojen välillä. Se on purkkakoodin tyylinäyte jossa simppeli looppi laskee/nostaa layerin läpinäkyvyyttä x millisekunnin välein kunnes halutut tasot on saavutettu. ;D :P