Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Valokuitukin takkuaa.

Aloittaja Naruskan Ukka Matinpoika, tiistai, 20.01.2015, 16:20

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Naruskan Ukka Matinpoika

Ensimmäisen kerran valokuidun puolivuotisen historian aikana tenii Ukan valokuitu. Koko päivän se on pelannut epäsäännöllisesti, eli nopeudet ovat olleet mitä olleet. Normaalisti tuleva 95 Mbit/sek on keskimäärin 10-20 ja alimillaan nollapilkkujajotain, lähtevä koko ajan alle normaalin, joka on 12-15 Mbit/s.

Sonera sai vikailmoituksen aamupäivällä. Yhteys testattiin suoraan kuitulaatikosta yhdellä läppärillä. Sekin kun antoi mitäsattuulukemia, niin vian todennettiin olevan muualla kuin Ukan härpäkkeissä. Korjausviesti tuli heti puhelimeen, mutta korjausaika voi olla pidempi, eli hamaan viiteen vuorokauteen asti.

Pakkastakaan ei ole niin paljoa, että voisi sen viilaan laittaa. Myöskään ei ole ollut sähkökatkoksia pidempään aikaan, eli perusjuttujen pitäisi olla jollain tolalla.

Tasaisen tappavaan tahtiin se onkin toiminut ja aika vielä pitkään, milloin palannee normaaliksi, vaiko koskaan. >:( :o ;) Pakko luottaa tässä asiassa Soneraan, kun ei muitakaan toimijoita ole. Onneksi on vielä vanha mokkulayhteysvalmius vireessä ulkoantenneja myöten... ;)

www.naruska.com

Naruskan Ukka Matinpoika

Soneran yritysasiakaspalvelu ilmoitti ensin, että kyseessä laajempi vika. Nyt ilmoitettiin, että vika korjattu. Aika nopeaa toimintaa, todennäköisesti tehty sisähommilla kuntoon, koska maastohommat ovat näissä pakkasissa aika työläitä ja hankalia.

Yheksääkymmentäviittä megaa pukkaa taas. Toivottavasti myös pysyy. :D ;)

www.naruska.com