FinWX-asemien tiedotteet > Kemi-60

Katkos jatkuu

<< < (2/4) > >>

oldpet:
Itellä on http://www.elkome.fi/verkkokauppa/product_info.php?cPath=150_176&products_id=1697&SID

liitäntää löytyy ainakin com portteja usbia ja cf korttipaikka. Ei ole näkynyt sähkölaskua nostavan.

Suorituskyky ei ole kuitenkaan mikään järin hyvä kun kersat pelaa välillä tökkii. Ja samoin videoita ei hirveästi tuolla viitti katsella. Mutta säähommaan tuo ajaa asiansa.

Leka:

--- Lainaus käyttäjältä: systeemi - Keskiviikko, 13.08.2014, 17:15 ---Tänään sitten tietokone teki temput. Uudelleen käynnistyksen yhteydessä kone ei enää lähtenytkään käyntiin vaan virheätä ruutua pukkasi. Ei auttanut korjaukset tms. Ei vikatila käynnistykset. Ei lähtenyt Win7 levyltä tai repairdisciltä. Ainut millä sen sain heräämään henkiin oli täydellinen alustus. Nyt sitten kun Win7 yms on saatu asennettua alkoi seuraavat ongelmat. USB-portit jumissa osittain. Ennen hyvin toiminnut boltek ja sen asennus ei enää suostu asentumaan. Ajurit on yritetty syöttää kaikin mahdollisin tavoin mitä tiedän. Lisäksi näytön säädöissä on jotain ihmeellistä ja jne..

Voisiko nämä olla oireita hajoavasta emolevystä?? Itsellä tähän asti ollut hyvin selkeitä hajomisia eikä tämä nyt oikein sovi siihen.

--- Lainaus päättyy ---

Mikkisoftan elokuun päivitykset ovat ainakin aiheuttaneet bsod-ongelmaa W7 Home Premium 64 bit käyttiksessä:
http://www.tivi.fi/kaikki_uutiset/microsoftin+tietoturvapaivitys+levittaa+sinista+kuolemaa/a1004067
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_update/blue-screen-stop-0x50-after-applying-update/6da4d264-02d8-458e-89e2-a78fe68766fd

systeemi:
Katsos sieltä se alkaa selvitä. V..u, Per...le ja jne...!!!!!

systeemi:
Tarttis se verran apua, että mistä löytää win7 mikä koodi on käytössä. Minulla 2 eri win7 ja pitäisi saada selville kumpi on kumpi. Osaisi syöttää oikean rekisteröinti koodin kun asentaa uudestaan.

weatherc:
Voit käyttää sitä 30 päivää ilman koodia eikä se lopeta toimintaasa senkään jälkeen vaan toimii ihan OK paitsi että kyselee koodia aina käynnistäessä (jossa kuitenkin on cancel-nappula jota painamalla se käynnistyy normaalisti) ;D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta