FinWX-asemien tiedotteet > Kemi-60

Katkos jatkuu

<< < (4/4)

systeemi:

--- Lainaus käyttäjältä: systeemi - Tiistai, 26.08.2014, 15:54 ---No niin ei auttanut muu kuin ladata Q-versio ja sillä lähti heti pelailemaan. Huh sitten on vielä kaikkien asetuksien syöttö..... ::)

--- Lainaus päättyy ---

No eikä pelanut 1-wiren lukemat se kyllä löytää...

systeemi:
No niin jos joku joutuu painimaan saman asian vuoksi. Cp210X USB to serialconverter ohjelmalla saa tuon WD lukemaan tuota USB-dataloggeria.

Nyt on siis palauduttu oikeasti linjoille. Suunnilleen kuukausi jäi datan keruusta pois. Harmittaa niin vietävästi kun ennätykset olisi menneet hienosti rikki.

systeemi:
Vanhan kansan kaatumatauti tullut koneelle. Iskee päivän parin välein. Syytä ei ole tiedossa mutta olisko tuohon SSD-levyyn liittyvää..

systeemi:
No niin sitten onse SSD-levy vaihdettu. Ei löytänyt levyä enää käynnistäessä.

Nyt siirryttiin käyttämään Samsungin 840 EVo sarjan levyä.

J.Jäntti:

--- Lainaus käyttäjältä: Leka - Perjantai, 15.08.2014, 22:21 ---Mikkisoftan elokuun päivitykset ovat ainakin aiheuttaneet bsod-ongelmaa W7 Home Premium 64 bit käyttiksessä:

--- Lainaus päättyy ---

Vaikutti yhtä hienosti 32-bittiseen Windows Vistaan, joka rallattaa FinWX Lohja-12A:lla. Asennuksen jälkeen kone tosin kuoli pystyyn ilman bluescreenia, mutta mitkään Last Known Good Configurationit tai Safe Modet eivät vain toimineet. Lopulta piti mennä paikan päälle asennuslevyn kanssa ja potkia Startup Repair käyntiin, suomeksi: hitonmoisella riskillä. Kuin ihmeen kaupalla (Vista kun on kyseessä) se nousi Repairin jälkeen ylös. Ylösnousun jälkeen alettiin esittelemään taas tuota laastaria asennettavaksi. Sai luvan jäädä sinne listalle. Mieluummin sitten vaikka reikäinen kone kuin toimimaton.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta