Sääasema pudonnut pois EWN:stä

Aloittaja Leka, lauantai, 01.02.2014, 17:29

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Leka

Vilppulan sääasema ei ole näkynyt EWN:ssä perjantaista 31.1 lähtien ja syynä on se että palvelin jossa sääsivusto majailee vastaa pyyntöihin hitaasti tai ei ollenkaan ja tämä ei ole ensimmäinen kerta lähiaikoina. Viimeisen vuorokauden aikana on "Odotetaan vastausta osoitteesta phpoint.fi" tullut suorastaan v****maisen tutuksi >:( >:( >:(  
realtime.txt sivun lataus saattaa kestää jopa 20 sekuntia :'( Myös muutama mailikin on kolahtanut laatikkoon asian tiimoilta.

Tilanteeseen on tuskin odotettavissa minkäänlaista pikaista parannusta (jos ollenkaan) paikalliselta puhelinmafialta, joten laittakaapa kokemuksia eri webhotelleista joita käytätte tällä hetkellä. Epäilys on että vaihtamalla paranee tässä tapauksessa ;) Webhotelleistahan löytyy aiempiakin keskusteluja, mutta mikä on tämän hetken tilanne noiden webhotellien kanssa?

FTP yhteyksiä tulee 10sek. välein, ukkostutkaa ei ole, webkameraa ei ole, mutta tulee jossain vaiheessa. Kaistankäyttöstä/kk ei ole hajuakaan.

Sääasema Vilppula - Davis Vantage Pro2 Wireless

Nummika

#1
Kokemuksia omista,

-Herito, kierrä kaukaa
-internetosoite.com minulla oli ongelmia ftp yhteyksissä, ja jotain muuta pientä.
-Ovh hosting, halpa, toimiva mutta ajoittain meinaa hidastella. yksi MYSQL
-Tradicenter, todella tyytyväinen, kaikki toimii, tuki osannut tähän asti asiansa. Palvelimet suht lähellä virossa.
-Kapsi, ei ole kuin positiivisia kokemuksia, palvelin pääasiassa nebula palvelinsalissa. Harmina tukee vain SFTP protokollaa. Yksi MYSQL, pyydettäessä voi saada lisää

Leka

Nyt näyttäisi taas kaikki toimivan, mutta kuinka kauan ???

Kiitokset Nummikalle vinkeistä.

Sääasema Vilppula - Davis Vantage Pro2 Wireless

iccb

Itselläni on ollut suncomet käytössä reilu 2 vuotta ja eipä juuri isompia ongelmia ole ollut. Toki joskus muutama katkos ja joitakin kertoja hidastellut, mutta pääsääntöisesti kaikki luistanut kuin sökö kytkin.