Kirjoittaja Aihe: Sääasema sivuston ylläpidon järkevyys ja motivaatio  (Luettu 8162 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Naruskan Ukka Matinpoika

 • Taso ei enää mitattavissa
 • *****
 • Viestejä: 1304
  • Naruskan Retkeilymaja
Vs: Sääasema sivuston ylläpidon järkevyys ja motivaatio
« Vastaus #20 : Sunnuntai, 21.04.2013, 21:56 »
Näin kesää lähestyttäessä arvioin sivustojen ylläpitäjien motivaation lisääntyvän huomattavasti, jos me tietojamme sivustoillenne lähettelevät asemat huolehdimme siitä, että lämpötilat ja muutkin tiedot ovat luotettavaa laatua.

Motivaationne lisäämiseksi tekisi mieli antaa teille pitkä raippa, jolla voisitte sivaltaa näpeille niitä harrastajia, joiden lähettämä data ei hienojen sivustojenne vaatimuksia täytä. Raippana voisi toimia vaikkapa sulku heti, jos homma toistuvasti mättää.  ;)


Poissa J.Jäntti

 • Foorumin ylläpitäjä
 • Ylläpito
 • *****
 • Viestejä: 5337
  • Finland Weather Exchange (FinWX)
Vs: Sääasema sivuston ylläpidon järkevyys ja motivaatio
« Vastaus #21 : Maanantai, 22.04.2013, 21:41 »
Itse saan palautetta melko harvakseltaan sähköpostilla. Pääosa siitä tulee foorumin kautta, joten niitä on siten vähän helpompaa keräillä ja niihin saa myös vastauksenkin.

Huomasin, että tyypillisesti palaute, joka tulee sähköpostilla on lähettäjälle sen hetkinen mielipide. Moneen otteeseen on käynyt niin, että kun asiaa tiedustelee henkilöltä lisää, jää homma äkkiä siihen, kun palautteen antanut henkilö ei viitsikään vastata. Sellaiset yleensä jättävät asian eteenpäinviennin roikkumaan ilmaan tuloksettomana ja tahtoo aiheuttaa siten sen, että ehdotus saa joko prioriteetin "tehdään, jos se risteää toisen ominaisuuden kanssa" tai sitten se paiskataan roskakoriin, jos tiedot ehdotuksen ominaisuuksista ovat riittämättömät, eikä niitä saa istumaan sivustoon.

Sitten on tietty nämä viime aikoina kesäkuukausina aktivoituvat, ns. kiven alta tai puurakenteista ryömivät trollit, joilla on niin suunnaton tekemisen puute, että he näkevät jopa vaivaa rekisteröityä tänne vain alkaakseen haukkumaan sivustoa ja sen sisältöä. Ottaisin tällaisetkin huomioon, jos ne olisivat jollain asteella rakentavia, mutta ne eivät sitä ole tähän mennessä olleet lainkaan: Haukutaan pataluhaksi julkisesti, eikä kerrota millä asiaa voisi parantaa. Muutama tällainen tapaus täällä on ollut viimeisenä kolmena vuotena peräjälkeen ja kahdessa tapauksessa motiivi on jäänyt vähän hämärän peittoon.
Juha Jäntti
Foorumin ja sivuston ylläpitäjä
Finland Weather Exchange (FinWX)

http://www.finwx.net/
------------------------------------------
Ukkoskausi avattu Suomessa: 03.03.2021
Ukkoskausi avattu Helsingissä: --.--.----
-------------------------------------------
Ukkospäivälaskuri 2021; Helsinki/Viikinmäki
0 ukkospäivää.
------------------------------------------
Twitter, FinWX:n ylläpidon ilmoitukset
------------------------------------------