Uutiset:

20.05.2023
*** HÄIRIÖTIEDOTE ***
GMail-postilaatikoihin menevät sähköpostit FinWX:ltä estyneet.

Tilannetta tutkitaan ja pyritään korjaamaan mahdollisimman nopeasti.
Lue lisää täältä.

Main Menu

Tuuli- ja sademittaus pois päältä- kunnossa

Aloittaja angle, maanantai, 22.04.2013, 14:00

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

angle

Tänään kävin läpi noita liitoksia ja kaksi toimimatonta liitosta paikansin ja uusin. Vähän ymmälläni olen yhä sillä kotisivulle alkoi tuulen suunta ja nopeus päivittyä, mutta konsolissa näkyy vain tuulen nopeus? Ja juu Velleman ws 1080 asema on kyseessä.

angle

Okei, tuulen suunta siis johtuu varmaan siitä että piirin vastus yli suurimman arvon jolloin konsoli  hylkää mutta ohjelma kelpuuttaa suurinta arvoa vastaavaksi lukemaksi.

Vielä lisäinfona todettakoon, että tuulianturien liittimen kaksi ulommaista kosketinta on suunnalle ja kaksi sisempää nopeudelle.

Leka

Lainaus käyttäjältä: angle - lauantai, 27.04.2013, 14:22
Tänään kävin läpi noita liitoksia ja kaksi toimimatonta liitosta paikansin ja uusin.
Bingo ;)

Sääasema Vilppula - Davis Vantage Pro2 Wireless

angle

Taas vähän tutkittu lisää ja saatu rajattua mahdollinen rikkinäinen liitos yläpäähän. Tässä vaan kävi nyt niin että liittimet pääsi loppumaan vikaa etsiessä. Joten odotellaan ensi viikkoon ja toivotaan että oikeastikin tuulee etelästä.  ;D

angle

No vihdoinkin toimii tai ainakin pitäisi toimia. Kyllä noiden Scotchloc:ien kanssa pitää olla tarkkana. 12 liitoksen tekoon meni 24 liitintä. Oikeastaan pitäisi jokaisen liitoksen jälkeen käydä mittaamassa toisesta päästä liitoksen onnistuminen ennenkuin tekee seuraavan. Sen verran huono onnistumisprosentti oli. Ja noita kehveleitä ei sitten jälkeenpäin voi mitata yksittäin kun ovat ihan umpinaisia.