Tuulimittari jäässä. Toiminnassa taas

Aloittaja Leka, keskiviikko, 02.01.2013, 20:47

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

J.Jäntti

Lainaus käyttäjältä: miihkali - maanantai, 07.01.2013, 06:33
Kätevä mies rakentaa itselleen tuollaisen idea-laitteen, koska sille on varmasti käyttöä. Hiustenkuivaajan käytöstä ulkona kyllä olen varovaisella linjoilla. Tietysti hyvin laitetut suojaukset pitävät sulattajan hiukset kuosissaan, mutta voisiko tapahtua myös "kylpyamme-efekti"?  ???

Jos käytössä on uudempaa luokkaa oleva hiustenkuivaaja, niin sillä ei "kylpyamme-efektiä" aikaiseksi saa, koska nykyiset kuivaajat ovat täynnä suojatekniikkaa, jotka osaavat katkaista virrat laitteelta kokonaan, jos siellä uhkaa tulla oikosulku. Itse kyllä käyttäisin nollalaukaisimella varustettua vikavirtasuojaa tuomassa sen viimeisen suojan tuohon, jos lähtisin heilumaan hiustenkuivaajan kanssa ulkoilmaan. :)

Lainaus käyttäjältä: miihkali - maanantai, 07.01.2013, 06:33
Ensi talveen pitää kokeilla voitelevan lukkosulan ja silikoonin yhdistelmää ennakointitemppuna. Siitä, miten aineet reagoivat keskenään, ei ole harmainta aavistusta. Ei siitä ainakaan pikasementtiä tule.  ;D

Omakohtaisia kokemuksia La Crosse WS-2300:n tuulimittarin reagoinnista lukkosulaan oli positiivista pelkästään. Sillä sai jäätyneen tuulimittarin taas toimimaan. Silikonia en ole yrittänyt lisätä tuohon mukaan, mutten usko, että niiden yhteisvaikutus olisi huono, kunhan muistaa, ettei ihan uita sitä siinä aineessa.
Juha Jäntti
Foorumin ja sivuston ylläpitäjä
Finland Weather Exchange (FinWX)

http://www.finwx.net/
------------------------------------------
Ukkoskausi avattu Suomessa: --.--.2024
Ukkoskausi avattu Helsingissä: --.--.2024
-------------------------------------------
Ukkospäivälaskuri 2024; Helsinki/Viikinmäki
0 ukkospäivää.
------------------------------------------
X, FinWX:n ylläpidon ilmoitukset
------------------------------------------