FinWX-asemien tiedotteet > Ylitornio-60

Sääasemalla katko

(1/2) > >>

systeemi:
Sääasemalla katko. Johtunee sääaseman ja anturin välilsestä yhteydestä. Yhteysongelma alkoi eilen ja sääaseman "paikallinen hoitaja" yrittänee tänään elvyttää asemaa. Toimenpiteinä patterin vaihto ja jos ei tuo auta niin antureiden siirto lähemmäksi itse sääasemaa.

systeemi:
Sääasema Mellakosken clasu asema saatu kaupunkiin takuukorjaukseen lähetettäväksi. No yllätyshän on se että asema näyttää pelaavan nyt. Eli takuukorjaukselle ei tarvetta tällä hetkellä. Pitää roudata asema takaisin paikoilleen ja jäädä ihmettelemään mitä seuraavaksi.

systeemi:

--- Lainaus käyttäjältä: systeemi - Perjantai, 14.12.2012, 11:57 ---Sääasema Mellakosken clasu asema saatu kaupunkiin takuukorjaukseen lähetettäväksi. No yllätyshän on se että asema näyttää pelaavan nyt. Eli takuukorjaukselle ei tarvetta tällä hetkellä. Pitää roudata asema takaisin paikoilleen ja jäädä ihmettelemään mitä seuraavaksi.

--- Lainaus päättyy ---

Huomenna saadaan asema takaisin paikoilleen. Toivottavasti vika ei uusiinnu.

finilves:
Noissa on pieni jippo pariston vaihdettaessa ulkoyksikköön. Sisyksiköstä pariston vaihdon jälkeen ottaa USB kaapeli irti ja käyttää paristoa
irti, löytää lähettimen melkein välittömästi. Kello kannattaa laittaa kohdalleen, synkkaa yöllä atomikelloon.

miihkali:
Huomasin, että Viking (=sama laite) oli joskus hiukka ronkeli. Lähetin sai olla päällä, mutta tuollainen viisitoistaminuuttinen paristojen poiston jälkeen konsolista takasi vasta sen, ettei häiriöitä yhteydessä ollut. Joskus etsi lähetintä pitkäänkin, mutta minulla taisi olla molemmat edesmenneet lähettimet viallisia. Toisenhan, eli alkuperäisen, poltin laittamalla paristot väärinpäin. Kelloa ei kumpikaan lähetin laittanut aikaansa kuin yhden ainoan kerran, jonka huomasin. Obduktiossa selvisi ajastukseen tarvittavan antennin asennuksen olevan päin peetä eli antenni oli pystyssä vinottain. Tuollainen lyhyt antennipätkä on melkoisen herkkä asennostaan DCF-signaalin suhteen. Konsolissa en huomannut muuta vikaa kuin ilmankosteuden mittauksen. Muuten konsoli pelasi, kuten pelaa ja on nyt haudattu komeroon muun kaman joukkoon tarpeettomana. Mikäli sattuu saamaan muun kuin maanantaikappaleen, niin voi olla tyytyväinen. Laitettahan tehdään valtavia sarjoja.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta