Kirjoittaja Aihe: Toisenlainen "Clasu-asema"  (Luettu 5513 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa miihkali

  • Kiinteä osa Foorumia
  • *****
  • Viestejä: 370
Vs: Toisenlainen "Clasu-asema"
« Vastaus #10 : Sunnuntai, 18.11.2012, 11:42 »
Löysinpä alkuperän:

http://www.made-in-china.com/showroom/katherinezq/product-detaildKHxOLCFymhb/China-Weather-Station-IW003-.html

Tästä asemasta on tosiaankin vielä rinnakkaismalli DCF-vastaanotolla, mutta lämpötilamittauksiin vehje ei Suomessa kelpaa. Esitteen mukaan pakkasta löytyisi lasiin vain -20C, joka ei taida aivan riittää.

Aseman hinta ei ole näköjään kummoinen isoissa erissä. 16$ kipale ja Ohlsonin tarjouksessa hinta oli sen 19,95€. Tekemäni halpiskauppa on osottautunut oivalliseksi kerrankin. Asema toimii hyvin ja tarkasti, mitään mainittavaa miinusta en ole huomannut. Odotukset eivät olleet isoja, mutta kävikin aivan toisin päin. Sain halvalla oivan vehkeen kerrostalokäyttöön. Kaveriksi ajattelin hankkia vielä sademittarin erikseen. Anemometrejä on jo, kunhan vain olisi se asennuspaikka kantosäteen ulottuvilla. Parikin halpiksen anturia on jo paikallaan tien toisella puolella olevalla yksityistontilla. Anturit tuntuvat olevan veljeksiä keskenään, sillä ero lämpötiloissa on puolen asteen luokkaa ja kosteudessa 1%. Vara-antureita (hinta 9,95€ kpl) kannattaa ottaa, koska talvesta selviytyminen pakkasineen vielä hiukan mietityttää. Anturit ovat sinällään olleet vielä tarkkoja. Luulisi niidenkin lunastavan lupauksensa pakkasen suhteen, koska -50C on kuulema alin.


http://www.clasohlson.com/fi/3-kanavainen-kosteus--l%C3%A4mp%C3%B6mittari/Pr365056000

Ohessa toinen oiva ostos, mielestäni. Voi käyttää samoja antureita samalta kanavalta kuin sääasema käyttää. Ei häiriöitä.

Ps. Monihan teistä tietää purkamisvimman? Kovasti on tehnyt mieli vilkaista ostoksien sisukaluja, mutta vielä olen onnistunut hillitsemään..  ::)

Enpä tässä enempää hätäile, vaan jään seuraamaan tilannetta onnistuneen hankintani osalta.
« Viimeksi muokattu: Sunnuntai, 18.11.2012, 11:58 kirjoittanut miihkali »