Sääasemalaitteet > WMR100- ja WMR200-sarjan sääasemat

Mistä voi ostaa Oregon WMR100 sääaseman

(1/3) > >>

KARINTN:
Haluan ostaa Oregon WMR100 sääaseman. Tietääkö kukaan suomalaista verkkokauppaa/kauppaa mistä tämän tuotteen voisi ostaa. Suomen sähkötuote ei pysty laitetta toimittamaan. Tretti.fi verkkokauppaan en oikein  luota, sitä on niin paljon netissä haukuttu ja takuuasioiden hoito voi tulla kalliiksi jos tuotteen joutuu lähettämään Ruotsiin.

Leka:
Jos Saksalainen verkkokauppa ja hieman kalliimpi OS kelpaa, niin echtshop.de myy WMR200:sta lähes samaan hintaan kuin WMR100:sta saa suomesta, eroa hinnassa n.60€  ;) Suomessa WMR200:n hinta pyörii n.460€ kieppeillä pikaisesti katseltuna.

Luotettava putiikki kyseessä, moni foorumilainen on tilannut tuolta tavaraa ongelmitta, allekirjoittanut mukaanlukien.

KARINTN:
Kiitos vastauksesta. Mutta valitettavasti kielitaitoni ei riitä ulkomaisten verkkokauppojen käyttämiseen.

Terv. Kari

systeemi:

--- Lainaus käyttäjältä: KARINTN - Perjantai, 10.08.2012, 18:18 ---Kiitos vastauksesta. Mutta valitettavasti kielitaitoni ei riitä ulkomaisten verkkokauppojen käyttämiseen.

Terv. Kari

--- Lainaus päättyy ---

Jos sulta löytyy luottokortti niin tilaus on kohtuu helppoa, ja eiköhän me auteta sinua siinä tilauksessa. Itselle tuli viime viikolla viimeksi paketti tuolta echtshopista.

Leka:

--- Lainaus käyttäjältä: systeemi - Perjantai, 10.08.2012, 19:05 ---Jos sulta löytyy luottokortti niin tilaus on kohtuu helppoa, ja eiköhän me auteta sinua siinä tilauksessa. Itselle tuli viime viikolla viimeksi paketti tuolta echtshopista.
--- Lainaus päättyy ---
Näin on, eihän tuo kielen taipuminen germaaniaan ole mikään este tilaukselle  ;)

Lyhyesti:

Ensin täytyy rekistöröityä/luoda käyttäjätili (Login->Neuer Kunde->Weiter-> täyttele vaaditavat tiedot lomakkeeseen-> scrollaa sivu alas->Die Datenschutzerklärung habe ich zur Kenntnis genommen und akzeptiert: rasti ruutuun->Weiter). Rekisteröitymisestä/tilin luonnista tulee vahvistus sähköpostiin. Sitten vaan lisäilet haluamasi tavarat ostoskoriiin (Warenkorb), seuraavaksi siirryt kassalle (zur Kasse). Tässä vaiheessa kysellään mm. maksutapaa (Zahlungsweise) ja lähetystapaa (Versandart), ota ennakkomaksu tilille (Vorkasse) jolloin sähköpostiin tulee maksu jossa on mukana tilausnumero ja IBAN, BIC/SWIFT numerot joita tarvitset kun maksat laskun pois ulkomaanmaksuna, itse laitoin vielä maksun viestikenttään tilauksen #, eli Bestellnummer: xxxxx, mitään viitenumeroa ei tule mailiin laskun mukana. Toimituskulut suomeen näkyy muistaakseni siinä vaiheessa kun teet tilausta, löytyvät kohdasta Versandkosten jollei muuten näy. Toimituskulut riippuvat siitä millä kyydillä otat tavarat suomeen ja paketin painosta, itse otin DHL:llä.

Edellä oleva tilaus siis normaalina pankkisiirtona.

Tilauksen tehtyäsi mailiin tulee vahvistus tehdystä tiluksesta jossa on suora linkki tilaukseen, kun tilaus on toimitettu/lähtenyt kaupasta tulee jälleen maili jossa on linkki lähetyksen seurantaan. Oma tilaus kesti tilauksesta jonka maksoin su, siirtyi tililtä ma. reilun viikon.

Oikaiskaa muut jos joku meni väärin, omasta viimeisimmästä tilauksesta on hetken aikaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta