FinWX-asemien tiedotteet > Kemi-60

Lähetyskatko (Sääasema ja salamatutka koneen uudelleen kokoaminen)

<< < (2/4) > >>

systeemi:

--- Lainaus käyttäjältä: weatherc - Keskiviikko, 18.07.2012, 19:05 ---
Tervetuloa kerhoon ;D
Moni meistähän on aloittanut jollain "halpiksella" ja aikamme tapeltuamme niitten kanssa siirrytty Davis/Peet Bros-käyttäjiksi, tuloksena että rahaa ja harmaita hiuksia olisi säästynyt jos olisi heti hankkinut Daviksen :)

--- Lainaus päättyy ---

Sano muuta. Eli eilisillasta tähän iltapäivään ainut murhe on ollut tuon WS-3600 kättely tietokoneen kanssa, nyt se pelaa mutta tietokonetta ei uskalla sammuttaa enää ennen uutta asemaa.

systeemi:
Murheet jatkuu WS-3600 kaatuilee noin 5 kertaa päivässä. Tuli vissiin oikeaan aikaan tilattua se Davis. Saapa nähdä koska asema on täällä? tilaus lähti ECHTShopille 18.7. Vielä ennenkuin asema on paikallaan niin siihen laitetaan samantien sadekiponlämmitys ja muutenkin paikat yritetään saada kerralla kuntoon.

Jouko

Leka:

--- Lainaus käyttäjältä: systeemi - Keskiviikko, 25.07.2012, 18:03 ---Saapa nähdä koska asema on täällä? tilaus lähti ECHTShopille 18.7.

Jouko

--- Lainaus päättyy ---
Mulla kesti tavaroiden tulo reilun viikon siitä kun rahat olivat siirtyneet Echtshopille. Mailiin tuli myös seurantakoodi lähetykselle.

weatherc:
Juu, siihen mennee pari päivää kun rahat siirtyy jonka jälkeen pitäsi tulla DHL:än seurantakoodi.
DHL:llä tosin voi kestää viikonkin saada paketti Suomeen ja toimitettua josta suurin hitaus oman kokemuksen mukaan on Suomen päässä. Kerran toisesta Saksalaisesta firmasta tilasin romua ja se oli alta 24 tunnissa pakattu ja matkalla ja päässyt laivaankin (tullee vissiin FinnLinesillä joka kestää sen 1.5 vrk) mutta Suomen päässä kesti sitten ikuisuuden ennen kuin tuli postiin.

Snowi:
Itselläkin on tällä hetkellä paketti Saksasta DHL:n kautta ja pitäisi olla tällä hetkellä Suomessa, mutta ainakaan toimitusta tänne perille asti ei ole vielä tapahtunut. UPS puolestaan oli salamannopea, varsinkin jos valitsi vähän nopeamman toimitustavan, joka maksoi pari euroa enemmän kuin normaali.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta