FinWX-asemien tiedotteet > Kemi-60

Lähetyskatko (Sääasema ja salamatutka koneen uudelleen kokoaminen)

(1/4) > >>

systeemi:
Lähetyskatko tulossa. Ajaksi 16.7 maanantai ilta/ 17.7 tiistai aamu. Sääasemakone kasataan kokonaan uusiksi ja samalla siirretään salamatutka samaan tietokoneeseen. Tämä tarkoittaa kolmen tietokoneen purkua ja yhden kasaamista. Tämä sen vuoksi koska salamatutkakoneella on vieläkin pysyvä kaatumistauti SSD-levyn vuoksi. Sääasemakoneessa taas ei ole paikkaa PCI-kortille, joten tarvitaan vielä kolmaskone josta koko paketti kasataan ja näistä valitaan tähän asti vähiten vikoja aiheuttaneet osat. Jos tämän jälkeen saataisiin lähetyskatkot lopetettua.

Jouko

systeemi:
Osittain takaisin langoilla. Salamatutka ja uudet mittarit sivusto mykkänä.

Jouko

systeemi:
Edelleen ongelmia sivusto oli jo muuten toiminnassa, mutta WS-3600 heitti keskustelemasta tietokoneen kanssa. Nyt on palattu alkutekijöihin ja ties kuinka kauan menee.

Jouko

systeemi:
Nyt ollaan toiminnassa kaikilta osin, sillä varauksella että asetukset menivät oikein. Tämän WS-3600 kanssa tappelu tuli tiensä päähän ja tälle illalle lähtee tilaukseen Daviksen vantage pro2.

Jouko

weatherc:

--- Lainaus käyttäjältä: systeemi - Keskiviikko, 18.07.2012, 17:30 ---Nyt ollaan toiminnassa kaikilta osin, sillä varauksella että asetukset menivät oikein. Tämän WS-3600 kanssa tappelu tuli tiensä päähän ja tälle illalle lähtee tilaukseen Daviksen vantage pro2.

--- Lainaus päättyy ---

Tervetuloa kerhoon ;D
Moni meistähän on aloittanut jollain "halpiksella" ja aikamme tapeltuamme niitten kanssa siirrytty Davis/Peet Bros-käyttäjiksi, tuloksena että rahaa ja harmaita hiuksia olisi säästynyt jos olisi heti hankkinut Daviksen :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta