FinWX-asemien tiedotteet > Kemi-60

Salamatutka

(1/5) > >>

systeemi:
Sääasema KEMI/Nauska boltekin salamatutka tilattu. Asennetaan heti kun saapuu  ;)

systeemi:
Salamtuka on saapunut. Asentaminen ja johtojen vetäminen alkaa välittömästi. Uskoisin että parissa päivässä on paikoillaan.

systeemi:

--- Lainaus käyttäjältä: systeemi - Tiistai, 29.05.2012, 13:54 ---Salamtuka on saapunut. Asentaminen ja johtojen vetäminen alkaa välittömästi. Uskoisin että parissa päivässä on paikoillaan.

--- Lainaus päättyy ---

Laite toiminnassa kai? yhtään iskua ei ole vielä rekisteröitynyt. Antenni on vielä aukealla paikalla maanpinnalla ja illan aikana nostetaan talon harjalle.

J.Jäntti:

--- Lainaus käyttäjältä: systeemi - Keskiviikko, 30.05.2012, 14:23 ---Laite toiminnassa kai? yhtään iskua ei ole vielä rekisteröitynyt. Antenni on vielä aukealla paikalla maanpinnalla ja illan aikana nostetaan talon harjalle.

--- Lainaus päättyy ---

Yleinen aktiivisuustaso on tällä hetkellä aika vähäistä, käytännössä nolla, myös ohjelmasi asetuksilla on vaikutusta.

Jos toimintavarmuus herättää epäilyjä, voit aina testata tutkan toimintaa akkukäyttöisellä ruuvinvääntimellä tai mulla sähkömoottorilla varustetulla laitteella. Laite vain tutkan eteen ja pyöritä pari sekuntia.
Häiriöitä (Noise) ja "iskuja" pitäisi näkyä roppakaupalla. Se on helppoa nyt testata, kun tutka on vielä maantasalla.

Muista vielä talon harjalle tutkaa nostaessasi tähdätä tutka maantieteelliseen, pohjoisnapaan päin (muuten tutka heittää sellaiset 7°) ja pidä tutka kaikesta metallisesta erossa vähintään metrin verran.

systeemi:
Siinä metallista metri onkin haastetta. Nippuside kiinnityksen tein tuohon tutka antennille. Eli korvasin ruuvit nippusiteillä. Nyt sitten pitää lähteä vielä ostamaan 100m kela cat5e, kun eihän tuo vakio johto mihinkään yllä. Kokonais kaapeli vedoksi tulee . 50m.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta