Davis-kamaa

Aloittaja miihkali, torstai, 08.03.2012, 11:23

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Snowi

Kyseessä näyttäisi olevan Vantage Pron ensimmäinen versio. Noissa VP2 malleissa on kyllä noi piirilevyt suojattu paljon paremmim. Itsellä on ainakin niiden päällä kunnon kerros jotakin suojalakkaa tai vastaavaa, jotta kosteus ei pääsisi syövyttämään piiriä. Tuossa VP1 mallissa ei kyllä näytä olevan juuri minkäänlaista suojakerrosta päällä.

Noista RJ-liittimistä olen kyllä samaa mieltä, että ulkokäyttöön olisi pitänyt käyttää muuta ratkaisua. Hyvä puoli tuossa on se, että niiden vaihtaminen ja jatkaminen itse on helppoa. Kannattaa myöskin laittaa aina asennettaessa sopivan reilusti sähkövaseliinia liittimiin, mutta ei kuitenkaan niin paljon, että pursuaa ympäriinsä. Itsellä on tuo sähkövaseliini poistanut liittimien ongelmat täysin, kop kop  ::). Kuten tässä viestiketjussa kerroin, niin muutamat liittimet hapettuivat pahoin jo puolen vuoden käytön jälkeen. Alla vielä kuva silloisista hapettuneista liittimistä.

Jos RJ-liittimet oltaisiin korvattu jollakin paremmin kosteutta kestävällä ratkaisulla, niin silloin paketti olisi lähes täydellinen. Saa nyt nähdä kauanko liittimet kestää kun niissä on sopivasti sähkövaseliinia, ja sääasema muutenkin. Itsellä kun on nyt viisi noita asemia, niin jos kaikki ovat pystyssä vielä viiden vuoden päästä ilman vikoja, niin silloin kestävyys on kyllä erinomainen, mutta aika sitten näyttää miten käy :)

weatherc

Sanoisin kyllä että jos tulee tuon näköiseksi kolmessa vuodessa on kyllä vikaa myös asennuksessa eikä pelkästään Daviksessa.
Mikä esim. estää vetämästä lakkaa siihen putsauksen yhteydessä?