Myrskybongareiden kevätkoulutus 2012

Aloittaja Orko, maanantai, 13.02.2012, 20:56

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

#40
Lainaanimensä julkiselle listalle saamiseksi. Ainakin viimeiseksi mainittu herättää kolme kysymystä: Miksi, kenen luvalla ja kenen hyödyksi?
Onko jaosto kysynyt kaikilta mukanaolleilta että saako nimen julkaista netissä niinkun tuollaisessa olisi pitänyt? Ja olivatko edes tietoisia siitä että nimi tulee täysin julkiseen listaan nettiin? Epäilenpä.
Tuosta voisi joku mukanaolija ihan oikeasti vetää herneet nenään ja raskaasti.

J.Jäntti

Lainaus käyttäjältä: tito - torstai, 12.04.2012, 23:38
Yritin lukea noita ylläpitäjän kirjoittamia keskustelupalstan yleisiä sääntöjä. Miten niitä pitää tulkita ja koskeeko nämä ylläpitäjää sekä moderaattoreita?

Säännöt pitäisi olla aika selkeät. Niiden tarkoituksena on mahdollistaa asioiden käsittely hyvässä hengessä ja yhteisen ymmärryksen vallitessa. Nämä säännöt koskevat kaikkia tämän foorumin ylläpidollisissa toimissa olevia henkilöitä.

Säännöt mahdollistavat asioista juttelemisen niin, että siitä saadaan järkevä keskustelu aikaan. Ne myös mahdollistavat täyden oikeuden puolustaa näkemystään kunhan kirjoitusasua pystytään rajoittamaan. Jos foorumille rekisteröidytään ja tullaan heti ensimmäiseksi kirjoitukseksi lyömään pöytään tekstiä, joka on provokatiivista ja poissulkee suoraan mahdollisuuden järkevään keskusteluun, voi ylläpito lyödä lukkoon ketjun saman tien, poistaa kirjoituksen ja/tai henkilön, tai yrittää laittaa henkilö ojennukseen, että taktiikka on väärä.

Jokainen Ursan Myrskybongausjaoston jäsen, joka tänne tulee, joutuu täällä automaattisesti muita tarkempaan ja kriittisempään syyniin johtuen siitä, että tätä sivustoa ja foorumia on pidetty puoli vuosikymmentä heidän toimestaan kiertävänä vitsinä ja tämä tieto tuli vasta hiljattain tietoon. Aseta itsesi asemaani hetkeksi: Miten itse suhtautuisit jaoston jäseniin, jotka ovat nauraneet sivustollesi ja foorumillesi taustalla viimeiset viisi vuotta ja kun he lopulta tulevat foorumillesi joista yksi ihmiskilveksi ja toinen agitaattoriksi, antaisitko todellakin asian vain olla, hymyilisit, sanoisit että kaikki on OK, tehkää sivustolle mitä lystäätte, vai puolustaisitko vaikka poikkeuksellisen rajuin toimin sivustosi ja foorumisi toimintaa?

Lainaus käyttäjältä: tito - torstai, 12.04.2012, 23:38
Yleensä sanotaan jos tilanteessa hermostuu on menettänyt pelin ja toiseksi hyökkäys ei ole aina paras puolustus, vai pitäneekö enää paikkaansa, kysyn vaan???

Pitää edelleen paikkansa. Myönnän, että menetin hermoni, mutten suinkaan Kehä III-referenssin takia, vaan täysin muista syistä. Tehtyä ei tekemättömäksi saa: Jos poistan koko viestiketjun tai hyökkään takaisin samalla mitalla, saan sananvapautta rajoittavan diktaattorin maineen. Jos taas puolestaan en tee asialle yhtään mitään, olen selkärangaton sätkynukke. Myönnän, että olen rikkonut foorumin sääntöjä. Ainoa asia vain mikä minut erottaa käyttäjästä on se, että minua on tässä tilanteessa hankala rankaista, ellen sitten itse itselleni anna määräaikaista bannia tänne (mitä toimintoa ei todennäköisesti foorumijärjestelmä taida edes tukea).
Juha Jäntti
Foorumin ja sivuston ylläpitäjä
Finland Weather Exchange (FinWX)

http://www.finwx.net/
------------------------------------------
Ukkoskausi avattu Suomessa: --.--.2024
Ukkoskausi avattu Helsingissä: --.--.2024
-------------------------------------------
Ukkospäivälaskuri 2024; Helsinki/Viikinmäki
0 ukkospäivää.
------------------------------------------
X, FinWX:n ylläpidon ilmoitukset
------------------------------------------

Orko

Nyt osa luennoista on nähtävissä Ursan oman Youtube-tilin kautta: http://www.youtube.com/user/UrsaSections

weatherc


Snowi

Lainaus käyttäjältä: Orko - torstai, 10.05.2012, 00:20
Nyt osa luennoista on nähtävissä Ursan oman Youtube-tilin kautta: http://www.youtube.com/user/UrsaSections

Loistohomma  ;D. Noidenkin katselemisessa meneekin sitten huominen ilta  :)