Etusivu pois käytöstä - Takaisin käyttöön

Aloittaja angle, maanantai, 23.01.2012, 23:06

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

angle

Piti nimetä index filu uudelleen,ettei sinne ketään sattuisi törmäämään. Tässä ilta seiskan jälkeen alkoi etusivulla olevien forecabox:n ja toisen samankokoisen oman iframen päällä näkymään sivulle kuulumattomia suomenkielisiä mainos bannereitä. Sivun koodi ei kuitenkaan ole muuttunut, joten ne täytyy varmaan tulla sinne ifreimeihin selaimen avustuksella. Android puhelimella ei myöskään bannerit ilmesty.

Tutkinta jää huomiseksi, jos ehtii. Vinkkejäkin otetaan kiitollisena vastaan.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

weatherc

Laitatko sen muutetun index-sivun urlin vaikka YV:nä niin katsotaan jos näkyisi jotain minkä sen aiheuttaisi.
Aivan ensimmäiseksi kannattaa ihan varoksi muuttaa FTP-salasanan jollet jo sitä tehnyt.

angle


weatherc

Näyttää ihan ok:lta FF9:ssä.

Snowi

Sama homma täälläin, FF9:lla ja IE9:lla toimii hienosti  :)

angle

Minäkin näen nuo mainos bannerit vaan vanhemmalla Iron ja Chromium versioilla, sekä kotona että töissä. uudemmat toimii niinkuin pitää. Töissä sen verran kokeilin että kun JavaScript:n otta pois päältä niin ei banneritkaan näy, vaan alla olevat oikeat iframet. Hiiren kun vie tuon bannerin päälle niin alareunasta näkee ...openx.com... osoitteen.

Voihan olla kyseessä jokin selaimen virheellinen toimintakin, mutta kunhan kerkiän niin koitan rajata mihin ulkopuoliselta tulevaan kuvaan tai muuhun liittyy.

angle

Kele, no bannerit poistui kun poistin Iron:sta "auto Refresh Plus" laajennuksen. Ja tätäkin älysin vasta viimeisenä kokeilla, kun oli tutkittu tunti tolkulla itse sivua. ::)