Sääasemasta kiinostunut

Aloittaja RJKL 58, sunnuntai, 08.01.2012, 20:27

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

RJKL 58

Olen jo pitemmän aikaa seuraillut netistä sääasemia ja satuin löytämään myös tämän sivuston. Löytyi myös erään innostuneen kyselyt samoista asioista, mutta juttu jäi siellä vähän kesken Vantage Vue laitteen osalta jota moderator oli suositellut. Hinta on yli 300 euroa. Jäi vähän epäselväksi voisiko tuota liittää kotiverkkoon, vai onko tuossa vain konsoli mahdollisuus. Anturitkin taitaa olla samassa nipussa. Onko tuo miinusta ostopäätökselle ( lämpötila). Ilkka Liljan sivuilla on myös tuo PRO malli n. 500 euroa. Ei vain selvinnyt onko siinä myös kaikki tarvittava mukana. Olen vasta-alkaja, mutta todella kiinnostunut tämän alueen keksinnöistä

systeemi

Kyllä sen voi liittää tietokoneeseen, ei verkkoon. Lisäksi tarvitset dataloggerin. Ilkka Liljan sivujen hinnat on muistaakseni alvittomia hintoja. Saksasta löytyy ja saa tilattua helposti (tämä sitten pienen virnuilun kera, kunhan saksan kieli taittuu).
Sääasema Nauska, Kemi

www.kemiweather.fi

weatherc

LainaaIlkka Liljan sivujen hinnat on muistaakseni alvittomia hintoja.
Juuh, niin ovat joten kannattaa istua tukevasti kun alkaa laittamaan 23% niiden päälle.  ;D
Saa vempeleet paljon edullisimmin joko sieltä saksanmaalta (echtshop.de) tai lontoomaasta (skyview.co.uk) ;)

Leka

Lainaus käyttäjältä: systeemi - sunnuntai, 08.01.2012, 21:39...Saksasta löytyy ja saa tilattua helposti (tämä sitten pienen virnuilun kera, kunhan saksan kieli taittuu).
http://translate.google.fi/ ja muut nettisanakirjat ovat oiva apu jollei Germaani tai muu kieli taivu, niillä saa jo kutakuinkin hyvän käsityksen selvällä suomen kielellä mitä on tilaamassa.

ILOY:n hinnat ovat tosiaan ALVittomia hintoja, eikä kannata unohtaa postikuluja jotka ovat myös hinnoiteltu 0% ALV:n mukaan  ;)

Sääasema Vilppula - Davis Vantage Pro2 Wireless

Snowi

Ilkka Liljan hinnat ovat tosiaan pöyristyttäviä kun miettii ulkomaisiin hintoihin. Niillä hinnoilla meillä kenelläkään tuskin olisi esimerkiksu ukkostutkia  ;D

Saksasta taitaa saada noita asemia hyvin halvalla, joten sieltä varmaan kannattaa lähteä niitä metsästämään. Myös se yksi weatherc:n pasteema hollantilaiskauppa oli aivan uskomattoman edullinen. Skyview on luotettava ja varma kauppapaikka, ja myös kieli on englanti, jota monet ymmärtävät paremmin kuin saksaa. Mutta hinnat siellä alkavat olemaan varsinkin joidenkin laitteiden ja osien kohdalla selvästi kalliimpia kuin noissa Keski-Euroopan maissa, joten itsekin harkitsen kauppapaikan vaihtamista Skyview:ista pois. Mutta silloin täytyy kaupan asiakaspalvelun osata ehdottomasti englantia, sillä sokkona en ala mitään tilaamaan ja saksaa en ala opettelemaan  ;D

RJKL 58

Kiitoksia vastauksista. Olen kyllä innokas hankkimaan laitteita ja aina ei huomaa kaikkea kun on liian innokas. Ostopäätöstä ei ole vielä tehty kun tuo Davis Pro2 myös kiinnostaa. Mutta tarvitsee tutkailla tarjontaa ja ensiksikin opetella enemmän ja arvuoida muiden kokemuksia. En kyllä epäröi Saksan ostoja, jos oikea hollille sattuu, mutta tutkitaan viellä aihetta  :)