Vähän tarkemmat tiesää tiedot

Aloittaja angle, maanantai, 28.11.2011, 00:26

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

angle

Löytyy tuolta www.mediamobilenordic.fi sivulta. Löytyy ilmankosteus ja tuuli tiedot normaalin lämpötilojen lisäksi. Ja kelikamerat löytyy myös. Vähän takkuisesti toimii ja alue kannattaa valita ensin, jotta tulee enemmän tiesääasemia.

Snowi

Ei ole tullutkaan ennen vastaan kyseistä sivustoa. Pitää pistää kirjanmerkkeihin tonne muiden noin reilun 100 säälinkin joukkoon  ;D

djmake

Lainaus käyttäjältä: Snowi - maanantai, 28.11.2011, 01:16
Ei ole tullutkaan ennen vastaan kyseistä sivustoa. Pitää pistää kirjanmerkkeihin tonne muiden noin reilun 100 säälinkin joukkoon  ;D

Ei ole ei. Mutta sivuston hitautta manatessa tulee väkisin mieleen "mistä nuo tiedot oikein tulevat?" Tyhjästä niitä ei oteta, eikä ainakaan tuolta julkiselta puolelta, koska siellä niitä ei ole tarjolla. Kiinnostaisi kyllä ainakin itseäni tuo data. Eikä niin merkitystä, vaikkei saisi missään jakaa, kunhan omaan käyttöön.
Pitäisiköhän sitä lähestyä maililla jotain tahoa taas välillä ja kysellä...

Snowi

Lainaus käyttäjältä: djmake - torstai, 01.12.2011, 15:19
Mutta sivuston hitautta manatessa tulee väkisin mieleen "mistä nuo tiedot oikein tulevat?"

Samaa mietin minäkin. Myös joidenkin tietojen oikeellisuus mietityttään, sillä esim. matka-aika näyttää tällä hetkellä täysin samaa mitä puolen yön aikoihin. Kun tiekameroita katsoo, niin nyt ne pahimmat ruuhkat on, joten luulisi vähintään keltaista olevan. Mutta oikein näppärän näköinen toteutus, vaikka toimiikin vähän hitaanlaisesti.

weatherc

Ei tuolla totetutuksella kauppaa tule, aaaaivan liian hidas (kamerakuvan latauskin kestää pahimmillaan yli 10 sek), muuten ideana ihan näppärä.