Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

WD:n toimintaan saattaminen

Aloittaja Jussa, lauantai, 12.11.2011, 15:46

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jussa

On tynnyrissä kasvaneelle sen verran monimutkainen ohjelma, että ei saa pelittämään. Ongelmana on, että miten saan WD:n lähettämään tiedot kotisivuille ??? Ei kellään olisi ohjetta esim. tyyliin kuvakaappaus kohta kohdalta? Saattaisi helpottaa monen ensiaskeleita WD:n kanssa ottavan kansa ;D

weatherc

Tarkkaile sähköpostiasi :)

(Siitä vois tehdä jonkunlainen perus suomi-ohje kunhan saadaan kaikki osat siihen eli Jussan sivut toimimaan :))

anttisal

Lainaus käyttäjältä: weatherc - lauantai, 12.11.2011, 18:17
Tarkkaile sähköpostiasi :)

(Siitä vois tehdä jonkunlainen perus suomi-ohje kunhan saadaan kaikki osat siihen eli Jussan sivut toimimaan :))
Terve, minulla olisi myös tarvetta noihin ohjeisiin, tilattu Oregon WMR100 asema ja mietinnässä mitä ohjelmaa alkaisin käyttää, tämä WD näyttäis monipuoliselta mutta yksityiskohtaisia ohjeita kaipailisin, tosin ei minulla ole vielä sivujakaan mihin niitä tietoja linkkais mutta uskoisin että ne valmistuu lähitulevaisuudessa, tilat sivuille varasin suncometilta.

Rambe

Joo täytyy sanoa, että ei toi niin yksinkertaista ole tämmöselle enklantia tajuamattomalle. Mulla pyörii Cumuluksen tuotanto tuolla suncometilla ja tiedot tuottaa vielä tuo vanhempi sää asema.

Davis on pyörinyt ensin cumuluksen kanssa ja pariviikkoa WD:n kanssa. Eilen lähettelin Brianille maksun ja sain rekisteröityä ohjelman.

Mutta tosin kaipaisin tuota WD<>Härmä tietoteosta.
Lisäksi kysymys: Onko WD:ssä samantyyppinen ohjelma kuin cumuluksessa joka näkyisi netissä ilman monimutkaisia kotisivukoodikäänteitä.
Olen ihmetellyt tuota saratoga templatea ja vähäisistä hiuksista olen ajatellut loput vielä jättää. ::)

Pitäis perehtyä tässä paremmin tuohon html/php koodihässäköihin

Rambe

JESSS. Se onnistui. :D :D :D

Vielä, kun noi kaikki muut hienoudet sais toimintaan ??? ???

Rambe

LainaaJESSS. Se onnistui. Hymyilee leveästi Hymyilee leveästi Hymyilee leveästi

Vielä, kun noi kaikki muut hienoudet sais toimintaan Huh Huh

Ennenaikaista iloa.
   Ehkä kaikki täpät asetuksista ei ole kohdallaan. Tai tämä ver 10.37Q Build 88 on mikä on. Epäilykseni kyllä on tuossa ensimmäisessä vaihtoehdossa.

Nyt ei ole muita vermeitä kiinni ja tökkii ja koomaa muutaman tunnin välein.

Havaintoja ohjelmasta: "pakko"-startin jälkeen on jonkun kerran WD:n näyttö on toisen värinen ja tyhjä eli unohtanut historian ja lähdetään siitä mitä loggerissa on tallennettu (ilmeisesti tyhjää aina startissa). Sen jälkeen koneen buuttaus näyttö tulee sellaiseksi kuin oli paitsi asetuksen kaikki bittitaivaassa. (portti, yksiköt, paikka kateissa)

Ei ymmärrä ???

Rambe

nyt alkaa mennä hermot. Toimihan tuo jo melkein 4 päivää ja sit kooma päälle. >:(.  Taitaa Hamilttonin tekeleet lentää roskikseen.
Näyttääpi olevan sellainen tekele, ett jos ei osaa englantia eikä ymmärrä noita tietsikka termejä niin reisille menee.

Että siinä se yritys.

tito

Lainaus käyttäjältä: Rambe - lauantai, 07.01.2012, 15:32
nyt alkaa mennä hermot. Toimihan tuo jo melkein 4 päivää ja sit kooma päälle. >:(.  Taitaa Hamilttonin tekeleet lentää roskikseen.
Näyttääpi olevan sellainen tekele, ett jos ei osaa englantia eikä ymmärrä noita tietsikka termejä niin reisille menee.

Että siinä se yritys.

Palaa vaan takaisin Cumulukseen, neljäs vuosi alkoi Cumuluksen kanssa ja aina vaan paremmin menee. ;) ;)

Snowi

Nyt en osaa tarkemmin sanoa mikä on syynä tässä tapauksessa, mutta sen voin kyllä sanoa, että WD ei todellakaan ole mikään helpoin ohjelma. Varsinkin jos tuo lontoonkieli ei taivu kovin hyvin niin ei se ainakaan helpoita asiaa. Mutta kyllä olen itsekin saanut taistella ja tutkia ohjelmaa enemmän kuin pitäisi olla tarpeen ja aina vaan tulee uusia yllätyksiä eteen, tosin nykyään vähän harvemmin kun jo tietää lähes kaikki kikat ohjelman taltuttamiseen :).

Viimeinen pieni yllätys oli se, jonka ratkaisin itseasiassa vasta eilen, kun ihmettelin miksi Rovaniemen auringon nousu- ja laskuajat ovat päin metsiä vaikka koordinaatit olivat täysin oikein. Lopulta sitten ohjelman syövereistä löysin kohdan, jossa mainittiin näin: "use if you live at >=65 lat". Tämä tarkoitti Solar/Lunar & Coordinates sivun alaosassa olevaa "Use this new calculation" boksia. Ei siinä muuta vikaa kuin, että tuo asiaa valaiseva teksti löytyi lopulta paikasta Units & Other Settings ja sieltä Sun/Moon välilehti. Ei sitten voinut olla tuota tekstiä Solar/Lunat sivulla, jossa pääasiassa noita koordinaatteja hallitaan  >:(. Ilmoitin asiasta jo Hamiltonille, että ehkä kannattaa pistää toi teksti myös tonne Solar/Lunar sivulle. Mutta tosiaan oikeat ajat nousu- ja laskuajoille tuli vasta sitten kun laittoi koordinaatit "Use this new calculation" kohtaan. Että sellainen tapaus tällä kertaa.

weatherc

LainaaViimeinen pieni yllätys oli se, jonka ratkaisin itseasiassa vasta eilen, kun ihmettelin miksi Rovaniemen auringon nousu- ja laskuajat ovat päin metsiä vaikka koordinaatit olivat täysin oikein. Lopulta sitten ohjelman syövereistä löysin kohdan, jossa mainittiin näin: "use if you live at >=65 lat". Tämä tarkoitti Solar/Lunar & Coordinates sivun alaosassa olevaa "Use this new calculation" boksia. Ei siinä muuta vikaa kuin, että tuo asiaa valaiseva teksti löytyi lopulta paikasta Units & Other Settings ja sieltä Sun/Moon välilehti.
Mä luovutin jo aikoja sitten WD:n aurinkoaikojen kanssa, sivulla ollut jo pitkään käytössä php:n vastaavat jotka ainakin toimii  ;D

Noin yleisesti en kyllä ymmärrä miksei se Hamiton saa sen WD:n siivottua, siellä on niiiin paljon jopa täysin toimimatona sanonko mitä joukossa että oksat pois. Hyvänä esimerkkinä vanha 1-wire-sivu/tabu, ei voitu poistaa sitä kun tuli täysin erillinen 1-wirepalikka mikä ihan hyvä, vaan se jätettiin sinne roikkumaan...Eikö hän ole vielä huomannut sitä että tuo nykyinen rakenne jo aivan saletisti vaikuttaa businessiin.

Asian laidalta...ww-foorumilla ollut rempontti käynnissä jossa se päivitettiin SMF 2:seen sekä uuteen teemaan. Kyseisellä voorumin tiukkapipoisuudesta kertonee jotain se että meinas tulla sota kun joku ilmaisi pelkästään (negatiivisen) mielipiteensä uudesta teemasta. Kukapas muu kun Hamilton asialla "en ymmärrä että joku voi sanoa negatiivisesti sen kovan työn jälkeen mitä Chris (admin) on tehnyt foorumille"....

No niin...ei mitään nähtävää..takaisin aiheeseen... ;D