Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Google Plus

Aloittaja angle, tiistai, 20.09.2011, 21:05

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Lisäystä tämän päivän dn.se:stä:

Muitakin halukkaita olisi tulossa Ruotsinmaalle kun Naamakirja. Ruostin päässä oleva Invest Sweden kertoo että ovat olleet yhteydessä 50 suuren netti-yritykseen ja mahdollisten halukkaiden tulokkaiden listalla löytyisi mm. Microsoft, Amazon ja YouTube.
Kylmyys ja hyvä sähkönsyöttö on argumentti jolla mennään.
Näin ollen Naamakirja voi vähentää omaa varavoimaansa 70%:lla.

Kun Naamakirjan hallit (3 kpl) ovat valmiina on laskettu että se tuottais 3-400 työpaikkaa, siis valmiina ollessaan. Rakennusaikana 300 työpaikkaa.

Snowi

Itselle tuli täysin samanlaisia mietteitä. Varmasti oli piikki Suomelle kun me saatiin Googlen palvelinhalli Haminaan ja jos tänne olisi vielä tullut Facebookin serverikeskus, niin olishan se ollut järkyttävä juttu ruotsalaisille. Joten ainoa keino oli lahjoa Facebookin päättäjät, siltä tuo selvästi vaikuttaa.

Kylmyys, hyvä insfraktruktuuri, ammattitaitoinen työvoima, maan vakaa tilanne, vakaa peruskallio, mahdollisuus veden käyttämiseen jäähdytykseen ja muut vastaavat asiat houkuttelevat serverikeskuksia tänne pohjolaan. Mutta Suomessa on vielä kylmempi kuin Ruotsissa, joten miksi tänne ei tuoda kaikkia keskuksia?  ;D. Ehkä tuo Venäjä tuossa vieressä saattaa vähän pelottaa joitakin yrityksiä.