Vs: Helsingin tanssipaviljonkipalo tuhopoltto?

Aloittaja J.Jäntti, sunnuntai, 25.05.2008, 23:23

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

J.Jäntti

Lainaus käyttäjältä: Hade - sunnuntai, 25.05.2008, 02:55
Helsingin tanssipaviljonkipalo tuhopoltto?

Ei tarvitse kovinkaan kummoinen Einstein olla, että näkee tilanteen selvästi. Lökäpöksyurpo painelee juosten karkuun eri suuntiin.

Samantyyppistä näki täälläkin tänään, tosin tällä erää ilman tuhopolttoa.
Lähdin tuossa avopuolison kanssa kauppareissulle, kun havaitsin Soneran valokaapelilinjatyötä tekevien koneiden kimpussa pari-kolme teini-ikäistä "iskän ja äiskän pikku kullannuppua". Nämä "kullannuput" siellä yrittivät käynnistellä vetonarusta tasoituskonetta, siinä kuitenkaan onnistumatta ja pyörivät muutoinkin kaivinkoneen ja jättimäisen valokaapelikelan ympärillä sellaisella mentaliteetilla, että "noita ku pääsis ajeleee...".

Mitään niille ei tarvinnut sanoa/huutaa, eikä lähestyä. Lähdin vain autolla liikenteeseen ja hitaasti valutin autoa katsellen poikien touhua, kun he nostivat katseensa laitteiden ympäriltä minua kohti ja sitten alkoi putkinäkö päällä juoksentelu. Sen verran ehdin sivupeilistä katsomaan, että yksi käveli rauhallisesti fillarinsa luokse, nosti sen ylös, hyppäsi päälle ja sitten alkoi armoton nopeuden nosto tällä kavereiden perään.  ;D

Väärää tiesivät siis tekevänsä, mutta oli taas pakko kokeilla onneaan. Siinä sen taas näkee, kuinka kaupunkien sosiaalitantat ja ne aivottomat, jotka lakeja täällä säätävät, pistävät vanhemmat ahtaalle niin, ettei enää saada edes opettaa lapselle, mikä on omaa ja mikä vieraan omaisuutta ja että saako siihen vieraan omaisuuteen kajota ilman lupaa ilman, että joutuu oikeuden eteen lapsen henkisen tasapainon järkyttämisestä.

Käsite "joukossa tyhmyys tiivistyy" on pätevä tässäkin kohtaa, mutta missä kulkee se raja, jolloin tyhmyys on itseaiheutettua ja tahallista?
Juha Jäntti
Foorumin ja sivuston ylläpitäjä
Finland Weather Exchange (FinWX)

http://www.finwx.net/
------------------------------------------
Ukkoskausi avattu Suomessa: --.--.2024
Ukkoskausi avattu Helsingissä: --.--.2024
-------------------------------------------
Ukkospäivälaskuri 2024; Helsinki/Viikinmäki
0 ukkospäivää.
------------------------------------------
X, FinWX:n ylläpidon ilmoitukset
------------------------------------------