Aseman nimenmuutos (Salla, Naruska)

Aloittaja weatherc, torstai, 26.05.2011, 19:42

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

"Tehden tilaa" Naruskan tulevalle toiselle asemalle muutettiin Ukan aseman nimeä, uusi nimi on Naruska, Retkeilymaja.
Tämä siksi koska tietokanta tykkää kyttyrää jos 2 samannimistä asemaa. Uusi nimi myös erottaa Ukan aseman paremmin FMI:n asemasta joka kulkee nimellä Salla, Naruska.

Naruskan Ukka Matinpoika

Ukka kiittää ja kumartaa nimenmuutoksesta, joka erottaa Naruskan asemat selkeästi nyt toisistaan. Täällä Naruskalla on pieneksi kyläpahaseksi nyt reippaanlainen tiheys sääasemia viiden kilometrin säteellä toisistaan. Luulisi jonkun kolmesta asemasta jotain säädataa tuottavan lähes kaikissa tilanteissa. Ukkostutkaa myöten löytyy nyt laidasta laitaan kaikkea mahdollista.

Täytyy varmaankin järjestää tiedotuskampanja asian johdosta tiedotusvälineille, jotta saatavilla olevaa dataa myös mahdollisimman laajasti pystytään hyödyntämään. Lohikallion ukkostutkan ansiosta Ukan ei nyt tarvitse suunnitellakaan laajennusta ukkostutkan suuntaan. Onnea ja menestystä finilveksen asemalle. Haastetta varmaankin piisaa, kun operointi suurelta osin tapahtuu etätoimintoina. Ukkakin voi tarpeen ja kykyjensä mukaan finilvestä avustaa, mutta toisaalta Oulustahan pyyhkäisee Naruskalle hätätilassa yhdessä "luikauksessa"... ;)

www.naruska.com

weatherc

Aika sääasemakeskitys kyllä pienessä kylässä täytyy sanoa ;D

Huomasin muuten kun tiirailin Soneran "verkonrakennus-karttaa" että juuri Naruskalle on tulossa uutta 3G-verkkoa ja ainakin kun vertailin Sonerakarttaa ja teitin sijantia ovikartalla niin ei paljoa välimatkaa olis uuteen Sonera-keppiin.  ;D

finilves

Keppi on pystyssä ja pelittää, tieto  on siinä vanha.