Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Asema pois verkosta -> korjattu

Aloittaja angle, maanantai, 16.05.2011, 19:11

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

angle

Tuli kaksi sähkökatkoa ja sen jälkeen ei tiedot lähde verkkoon. Syynä lienee vanha tuttu ympäristö muuttuja, echo $PATH kertoo polkujen muuttaneen järjestystä. Tutkitaan miten korjata.

Edit
Siis QNAP verkkokovalevy on mennyt sekaisin. No sitten meni pari tuntia myöhemmin myös taloyhtiön antennivahvistin mykäksi. Just kun piti alkaa MM kultajuhlat telsusta. Sehän meni kaiken edelle. ;D

angle

No nyt saatiin FTP ohjelma toimimaan syöttämällä skriptiin ko. ohjelman koko polku. Taulukot ja liityntä tiedostot toimii. Kaaviot ei toimi vielä.

Ongelman ydin on siis QNAP:ssa oleva pugi. IPKG sovelluksien oletuspolku (opt/bin ja opt/sbin) on lisätty muiden oletus polkujen perään.
/bin:/sbin:/usr/bin:/usr/sbin:/usr/bin/X11:/usr/local/sbin:/opt/bin:/opt/sbin
Tässä siitä lisää. Ne ei vaan toimi noin. Ne pitäisi lisätä tuonne alkuun ja siihen on tehty korjaus kikkakin, joka on mainittu tuolla aiemmassa linkissä ja se on myös minulla käytössä. Jostain syystä se ei kuitenkaan toimi. Nyt pitäisi vain keksiä millä saisin tuon korjattua. Tuota pääpython skriptin sisällä olevien python skriptien komentoja en taida tohtia muokata.

angle

#2
Nyt näyttäisi toimivan.

Vika oli tosiaan tuossa polkurakenteessa. Korjaaminen oli lähinnä tuon Optware.sh skriptin hapuilevaa kokeilua eri rivin pätkillä. Välillä oli polkurakenne oikein, mutta IPKG ohjelmapaketit hukassa, Optware ei varmaan ollut käynnistynyt,  ja välillä toisinpäin. Pitänee vielä huomenna kokeilla QNAP:n uudelleen käynnistystä, jos toimisi vielä senkin jälkeen. ;D

edit.
Tehty reboot. IPKG paketit toimii ja polkurakenne oli kunnossa. Mutta cron:n piti käynnistää uudelleen, jotta sekin löysi oikean polkurakenteen.

/etc/init.d/crond.sh restart