Kysymys kaikille sääasemille

Aloittaja weatherc, lauantai, 14.05.2011, 17:42

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Olisi kymys kaikille sääasemille joilla websivut (paitsi dediläisille) ;)

Sääasemaa pystyttäessähän yksi aika olennainen osa on myös tietojen saaminen nettiin kaikkien pällisteltäväksi :)
Tässä seuranneena ilmestyviä ongelmia mm. ISP:den omien sivutilojen kanssa, sekä tietäen että niillä on yleisesti mm. rajoituksia ftp:hen suhteen ym. sääsivua haitaavia tekijöitä sekä tietäen että moni kun aloittaa sääharrastusta ei ole minkäänlaista hajua html:stä ym. websivuihin kuuluvasta.

Joten olisiko kiinnostusta seuraavasta?
Edullinen webtila jossa tilaa sopivasti ja vielä sopivammin kaistaa sekä mahdollisuus saada esim. CL-template installoitua
Siinä ei olisi mitään rajoituksia mitä tulee ftp:hen ym. sääsivuihin vaikuttaviin tekijöihin.
Eli käytännössä ihan normaali webhotelli mutta se ei viilaa pilkkuja ftp:den ym. suhteen ;)
Hintahaarukka olisi mitä todennäköisemmin jotain tyyliin 20-25€/vuosi, en tarkkaan tiedä vielä mutta olisi edullinen.
Oma domain on suositeltava mutta tarvittaessa olisi mahdollista saada myös subdomain tyyliin kemi.domain.com edullisesti.

Hallintapaneelina olisi mitä todennäköisemmin ainakin ensialkuun Plesk + mahdollisesti iso nippu skriptejä kuten blogeja jota voisi asentaa yhdellä klikkauksella jos haluaa.


Selkennykseksi...
Se mitä täälläkin menee nimellä dediläinen ovat sivut jotka ovat meidän dedikoidulla plavelimella. Tämä on optimoitu kovalle liikenteelle mm. ukkostutkien takia. Tämä on kalliimpi eikä aloitteleva sääsivu tarvi sellaista. Sitten jos liikenne kasvaa todella paljon tai hankkii tutkan on asia erikseen.
Deidille ei myöskään oteta ainakaan tässä vaiheessa kovin montaa lisää, tosin jos jollekkin (sää/tutka)sivulle tulee häätö nykyisestä webhotellista liikenteen takia niin asiaa katsotaan tapauskohtaisesti ja on mahdollisuus saada "turvapaikan" dediltä, koska emmehän halua että sääsivu katoaa näkyvistä ;)


finilves

Kiinnostusta olisi. Sivut on nyt Saunalahden palvelimella, joka tulee kotiliittymän kylkijäisenä. Tähän asti ei ole ollut mitään
ongelmia, 2 sääasemaa pukannut 5 sekunnin välein dataa palvelimelle. Pitää katsoa mitä tapahtuu, kun tuon uuden lelun saa verkkoon

weatherc

LainaaPitää katsoa mitä tapahtuu, kun tuon uuden lelun saa verkkoon
Voin sanoa jo etukäteen että 120% varmuudellä tykkäävät kyttyrää varsinkin sen jälkeen kun kansa löytää sen lelun  ;D