La Crossen sääasemien ikonitarjonta oli pitkälti kiinni siihen käsin asetettavasta hehtopascalimäärästä. Tyypillisesti ikoni vaihtui kolmen hehtopascalin muutoksesta suuntaansa ja tarjosi kolmea erilaista säätyyppiä: Aurinkoista, puolipilvistä tai sadetta. Myrskyn se ilmoitti näyttämällä odotetusti sadetta ja vilkuttamalla nuolta alaspäin ja tämäkin lukema oli asemakonsolista säädettävissä varsin vapaasti ja oli muistaakseni sellainen, että 5hPa:n pudotuksesta liipaistiin hälytys.
Laitteen reagointinopeudesta en osaa sinällään sanoa suoraan, sillä en ole juurikaan seurannut, miten nopeasti ikoni vaihtuu ennusteessa, mutta elän itse siinä käsityksessä, että sääasemien reagointinopeus on kiinni myös siitä, missä aikavälissä ilmanpaineen on muututtava liipaisuarvon yli, että se liipaisee ikonin vaihtamisen konsolissa, joten näkemäsi erot reagointinopeudessa Oregonin BAR-sarjalaisen hyväksi saattavat olla kiinni siitä, että sen laitteen "reagointi-ikkuna" (<-- nopeasti keksitty termi paremman puutteessa) on pienempi, kuin Wegalla ja Viking:llä. Sitä en osaa sanoa pystyykö tuossa kaksikossa tekemään muutosta siihen, kuinka nopeasti ikoni vaihtuu. La Crosse WS-2300 -sarjalaisen sääaseman ohjeissa ei oteta edes kantaa siihen, mikä on ikonin "reagointi-ikkuna", mutta ohjeistetaan, että ikonin muutosta ohjaavaa tulisi muuttaa sen perusteella, miten sää käyttäytyy (esim. paikoissa, jossa ilmanpaineen vaihtelu ei aiheuta merkittävää sään muutosta, tulisi laittaa korkeampi kynnyslukema).
Omassa Peet Bros Ultimeter-sääasemani konsoli on sen verran askeettiseksi vedetty, että siinä ei edes ennusteikoneja ole. Ainoa, joka yrittää jotain ennustaa, on sen tietoja keräävä WUHU-ohjelma, mutta sen antaman ennusteen mukaan luvassa olisi pilvistä ja suunta säällä olisi paranemaan päin. Tämä ennustesysteemi lienee ohjelmassa jonkinasteinen oma lisä, joka ottaa vallan silloin, kun sääasema itse ei ennustetta lähetä.
Peet Brosissa voi asettaa offset-arvoja kaikille sääaseman arvoille suoraan. Tämä sama menetelmä lienee mahdollista myös Davis:n asemissa, mutta sen voivat todentaa ne operaattorit, joilla kyseisen valmistajan laitteita on.
Rautatasolla mitään harrastajatason sääasemaa ei voi itse juurikaan kalibroida, 1-wire-laitteita lukuunottamatta, mutta jos itse sääasemalla ei ole offset-arvojen säätömahdollisuutta, sellaisen saattaa tarjota säämittausohjelma itse. Silloin tosin konsolin antamat lukemat eivät ole enää samaa mieltä mittausohjelma puskeman datan kanssa, sillä säädöt eivät replikoidu konsoliin päin mitenkään.