Uutiset:

Ei uusia uutisia.

Main Menu

Ongelma

Aloittaja weatherc, lauantai, 12.03.2011, 22:42

« edellinen - seuraava »

0 Jäsenet ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

weatherc

Tein tuossa pikkuradikaalin jujun kun rupes tökkimään yhtä sun toista, asensin w7 uusiksi. Ennen sitä hain kaikille softille uusimmat versiot, kuten NVIDIA:n ajurit sekä standalone-asennus W7 SP1:sestä (vaivalloiset 930 MB), Release Candidatet FF4 ja IE9:stä.

Asennus meni hyvin ja säävermeet rullaa ihan kivasti mutta, tuon jälkeen purkki syö noin 500 MB enemmän RAM:ia kun ennen ja kun säävermeiden lisäksi on ainoastaan FF auki 3 ikkunalla on 2 Gigan RAMista hikiset 250 MB jäljellä, tekien kaikki produktiivisen väsäämisen lähes mahdottomaksi kun ei tiedä milloin se alkaa urputtaa liian alhaisesta muistista...

Samalla myös Avast! vaihtui koemielessä M$:än Essentailseihin joka on saanut hyviä arvosteluja. Päällisin puolin tehonkäytössä ei suurta eroa Avastiin, MSE käyttää noin 80 MB RAMia. Joten sekään ei ole se syöppö.

weatherc

#1
Ongelma hallinassa,

- Avast! tuli takaisin siten että valikoin pois mm. Mail-Shield ja P2P-Shield osat custom asennuksella, ja pam, Avast!in RAM syönti tippui 97%:lla, noin 70 MB:sta 2 MB:iin  ;D
Tällöin on käytössä File-shield, Web-shield, Script-shield, Network-shield ja Behavior-shield:it  ;D

- W7:sta napattiin pois pikkasen turhia prosesseja, blackviper.com:in W7-configuraatioista on käytössä yhdistelmä "Safe" ja "Tweaked" konffauksista ja RAM-käyttö taas siedettävällä 700 MB tasolla, josta wx-softat tuo reilut 50 MB yhteensä.

Perusongelmastahan ei päästä eroon joka on liian vähän RAM:ia alunperinkiin ;D